AnaSayfa > Güncel > UYSAL, HÜSEYİN'LEŞİYOR MU?!..

UYSAL, HÜSEYİN'LEŞİYOR MU?!..

Pazaryerinde esnafla buluşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, koltukta geçen 4 ayda kendisi hakkında çıkan eleştirilere, son yaptığı müdür değişiklikleri üzerinden mesaj göndererek cevap verdi: “Darılan, darılacak, kızan, kızacak. Ben her konuda adaletli ve dürüst olacağım. Vicdanı mı da, aklımı da kaybetmeyeceğim” dedi.

08.Mayıs.2014 Perşembe 16:39
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. 

Pazaryeri esnafının sorularını yanıtlayan Uysal, yeni pazaryeri, mevcut pazaryerindeki park sorunu ve büyük marketlerin alanları dışına çıkarak meyve ve sebze satışına yönelmelerine ilişkin şikâyetlerin yoğunlaştığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Bizler bütün yapıyı içinde barındıracak, buradaki eski kültürü yaşatacak, kapalı, yarı açık ve açık alanları bünyesinde barındıracak, otopark sorunu olmayacak, bir proje üzerinde çalışıyoruz. “dedi.
Pazar yerinde, buradaki esnafın sizin görüşü alınmadan hiçbir şey olmayacak.” diyen Uysal, Buraya kazma vurmadan yol almamız imkânsız. Köklü çözüm çizgi değil, kazmayı vurmak. Bu süreç de çok uzun olmayacak”, şeklinde konuştu.


“VİCDANIMI DA, AKLIMI DA KAYBETMEYECEĞİM”
Uysal bir pazaryeri esnafının büyük marketlere ilişkin şikâyeti üzerine de, “ Öyle şeyler gözlemliyorum ki, akşam park olan yer, bir bakmışsınız sabah bir marketin pazaryeri olmuş. Bunu önleyeceğiz. “ dedi.
“Darılan, darılacak, kızan, kızacak. Ben her konuda adaletli ve dürüst olacağım. Vicdanı mı da, aklımı da kaybetmeyeceğim.” ifadesini de kullandı.
Pazaryeri esnaflarına, daha önce yaşanan hukuksal sorunun aşılması noktasında konunun takipçisi olacağının sözünü veren Uysal, esnaftan özellikle vatandaşla diyalog ve kılık kıyafet konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.


“HİZMET AKIŞI HIZLANACAK”
Uysal, Pazar esnafı ile yaptığı toplantıdaki konuşmasında, “4 ay oldu, hiçbir şey yapılmadı’, diyenlere şaşırdığını söyledi. Belediyenin kısa bir süre içerisinde yeni yerine taşınacağını ve tüm birimlerin bir araya toplanmasıyla hizmet akışının daha hızlı sağlanacağını belirten Uysal, “Bozhane mevkiinde atıl binayı sosyal tesise dönüştürdük. Tüm birimlerimiz özverili şekilde çalışıyor. Zaten yapılması gereken rutin işler yapılıyor, bunları yapılıyor diye şova dönüştürmenin anlamı yok. Bir yandan önümüzdeki günlerde daha kapsamlı şeklide açıklamalarını yapacağımız projeler konusunda çalışıyoruz.“dedi.
Uysal, yaklaşık bir saat süren toplantının ardından pazaryerinden alkışlarla uğurlandı..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu