AnaSayfa > Güncel > Uysal, Belediye'de görevden almaların süreceği mesajını verdi..

Uysal, Belediye'de görevden almaların süreceği mesajını verdi..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal temaslarda bulunduğu başkent Ankara'dan, Ereğli'de Meclis toplantılarının sürdüğü sırada, Belediyedeki görevden almaların süreceği mesajını verdi..

06.Mayıs.2014 Salı 14:45
A A

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal temaslarda bulunduğu başkent Ankara’dan doğru Karadeniz Ereğli’ye öyle mesajlar verdi ki, gündeme bomba gibi düştü. Başkan Uysal “Can Haber”e yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Belediye kadrolarında yapılan değişiklikler sebebiyle gözlerin çevrildiği isim olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, adeta yeni atamaların sinyallerini verdi.
Belediye daire müdürleri ve bazı kademelerde yapılan değişiklikler konusunda yapılan eleştirilere Ankara’dan yanıt veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal, bu konuda net ifadeler kullanarak, kendini savundu.

İLK KEZ KONUŞTU

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Kdz. Ereğli’de Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ve belediye birimlerinde yapılan görevden alma ve yer değiştirme gibi değişiklikler sebebiyle muhalefet tarafından eleştirilen Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, bu konuda ilk kez Can Haber Gazetesi’ne konuştu.

ADETA GÖZDAĞI VERDİ

Belediye işlerini takip etmek amacıyla birkaç gündür Ankara’da bulunan Uysal Gazetemiz Can Haber’e yaptığı açıklamada, belediye içerisinde atama ve değişikliklerin devam edeceğinin açık sinyalini verdi ve adeta gözdağı verdi.

ATAMALAR SÜRECEK

Şu ana kadar Müdür kadrolarında Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile Mezarlıklar Müdürlüğünde değişiklik yapan Uysal bu atamaların süreceğini ve belediye çalışmalarının halkın beklentisi doğrultusunda devam edeceğini vurguladı.

BUNLAR GAYET NORMAL

Ereğli’de gerçekleştirmeyi düşündükleri büyük projeler olduğunu ve projeleri de halkın katılımı ile yapacaklarını anlatan Uysal, şunları söyledi:

“Belediyede hedefimiz en iyi kadrolarla çalışmak. Bu doğrultuda değişiklikler yapıyoruz. Bunları yapmakta bizim en doğal hakkımız, açıkçası gayet normal. Bizler halkımızdan hizmet etmek amacıyla oy istedik ve onların beklentilerine cevap vermek zorundayız. Mevcut işleyiş içerisinde durum ve şartlara göre atamalar devam edecek. Belediye içersin de ihtiyaç duyulan noktalara atamalar da yapılacak, önlemlerde alınacak, bunlar gayet normal şeyler”

ANKARA VERİMLİ GEÇİYOR

Ankara’da belediye işlerini takip ettiğini ve güzel gelişmeler olduğunu da ifade eden Uysal, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“İki gündür Ankara’da görüşmelerimiz yapıyoruz. Milletvekilimiz Ercan Candan’da bizlere bu ziyaretlerimde büyük katkı sağlıyor. Yarın (Perşembe) akşam Ereğli’ye döneceğim. Kdz. Ereğli’deki mesaimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu