AnaSayfa > Güncel > KÜÇÜK'TEN TETİKER'E DESTEK: ERDEMİR'E KARŞI VERİLEN MÜCADELEDE TSO'NUN YANINDAYIZ..

KÜÇÜK'TEN TETİKER'E DESTEK: ERDEMİR'E KARŞI VERİLEN MÜCADELEDE TSO'NUN YANINDAYIZ..

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası 2. Başkanı Ahmet Küçük, TSO ile Erdemir arasında yaşanan anlaşmazlıkta, esnaf için mücadele ettikleri için TSO Başkanı Yaşar Tetiker'in yanında olduklarını açıkladı..

04.Ağustos.2014 Pazartesi 15:23
A A

Şoförler ve Otomobilciler Odası 2. Başkanı Ahmet Küçük, bir açıklama yaparak şoför esnafının sorunlarını dile getirdi.

Küçük, TSO Başkanı Yaşar Tetiker'e, Erdemir'e karşı verdiği mücadelede destek olduklarını belirterek, şunları açıkladı; "Ereğli İlçemizde binlerce Kamyoncu esnafımız varken, İlçemizde bulunan Oyak Erdemir Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan kamyoncu esnafına fabrikadan nakliye işi verilmediğinden, birçok kamyoncu esnafımız işsiz kalmış, araçlarını satmak zorunda kalmışlardır.Her yerde sanayiciler kendi yöresinin esnafına iş vererek korurken, şu anda Erdemir'in nakliye işini dışarıdan gelen esnaflar yapmaktadır. Son zamanlarda Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Erdemir arasındaki anlaşmazlıkta, Kdz.Ereğli Ticaret Odası Ereğli esnafını koruma açısından haklı konumdadır. Kdz.Ereğli Şoförler Odası olarak bu konuda Ticaret Odasını desteklemekteyiz. Yetkililerden talebimiz Erdemir'den taşınacak malların nakliyesi konusunda ilçemizdeki Kamyoncu Esnafına öncelik verilmesini, kamyoncu esnafımızın mağduriyetinin giderilmesini, İktidar ve muhalefet milletvekillerinin Odamıza gelerek şoför esnafımızın sorunlarını dinleyip, çözüm bulmalarını talep etmekteyiz."

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler