AnaSayfa > Güncel > Salih Kumaş, 40 yıllık başkan gibi Meclisi yönetti..

Salih Kumaş, 40 yıllık başkan gibi Meclisi yönetti..

Ereğli Belediyesi Haziran Ayı Meclisi bugün yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yokluğunda Meclisi Başkan Vekili Salih Kumaş yönetti.. Kumaş kürsüde, sakinliği, konuya hakimiyeti ve yönetme kabiliyetiyle sanki 40 yıllık başkan gibiydi..

06.Nisan.2014 Pazar 12:07
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı bugün AKM Nikah salonunda saat 10'de yapıldı. Toplantıya, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yokluğunda Başkan Vekili AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salih Kumaş başkanlık etti.

13 ayrı gündem maddesinin yer aldığı toplantının başlamasından bitimine kadar Kumaş, Meclisi sanki 40 yıllık başkanmış gibi yönetti. Kürsüde sakinliği, konuya hakimiyeti ve yönetme kabiliyetiyle dikkat çeken Kumaş, bir yandan gündem maddelerini tek tek oy birliğiyle meclisten geçirirken, bir yandan da talimat vererek tüm meclis üyelerine toplantı devam ederken çaylarını ısmarladı.

Kumaş'ın Meclisi başarılı şekilde yönetmesi Belediye Meclis Üyelerinden de tam not aldı. Bazı Belediye Meclis Üyelerinin çıkışta; 'Hüseyin Uysal'dan daha güzel yönetti' dedikleri duyuldu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu