AnaSayfa > Güncel > MECLİSİ ÇOCUKLAR ŞENLENDİRDİ..

MECLİSİ ÇOCUKLAR ŞENLENDİRDİ..

Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün yapıldı. Meclisi, Başkan Uysal’a konuşmasını dahi unutturan çocuklar damgasını vurdu.

12.Mart.2014 Çarşamba 14:28
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Aralık ayı ilk oturumu bugün AKM Nikah Salonunda Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yapıldı.
Parti gruplarının tam olarak katıldığı toplantının ilk oturumuna, Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından okullarda oluşturulan Çocuk Meclisine aday olan çocukların katılması damgası vurdu.
İlk oturumu tüm çocukların izlemesi nedeniyle bütün siyasetçiler adeta ‘kavgasız-gürültüsüz’ görüntü vermenin yarışına kapıldılar. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Meclise çağırdığı çocuklara hitaben konuşma yaparken, ne konuşacağını sapıttı. Uysal, bu durumu, ‘Çocukları görünce heyecanlanıyorum’ diyerek toparladı.

ENGELLİLERİMİZİ DÜŞÜNEREK HAREKET EDECEĞİZ
Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Uysal, 3 Aralık Engelliler Gününü kutlayarak; “Hepimiz engelli adayıyız, her an engelli olabiliriz. Hayatın ileriki günlerinde neler getireceğini bilmiyoruz, bu yüzden daha hassas davranmalıyız. Belediye olarak her adımı atarken engellilerimizi düşünerek adım atıyoruz. 17 Kasım tarihinde Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk’ün bizlere yaptığı ziyarette, ‘İlk defa bir belediye başkanının makamına çıkabiliyorum, çok mutluyum, teşekkür ediyorum’ dedi. Bununla da kalmayacak, bundan sonra her yerde sinema salonlarında, alışveriş merkezlerinde, yollarımızda, caddelerimizde, her yerde engelli vatandaşlarımız düşünülerek hareket edilecektir” dedi.

ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ
Başkan Uysal, belediye bünyesinde çocuk ve gençlik meclisi oluşturduklarını ve onların düşüncelerine önem verdiklerini anlatarak; “Geçtiğimiz ay çocuklarımız için çocuk meclisi kurduk. Gençlerimizin için genç meclisi kurduk, bunlardan çıkacak yeni fikirler ile şehrimizi daha güzel yaşanabilir bir hale sokmak için adımlar attık. Çünkü çocukları anlamamız lazım, çocukların, gençlerin, ailelerin mutlu olacağı bir ilçe olmak istiyoruz. Bizlere güzel katkılar sağlayacağını düşündük. Kendi içlerinde seçim yapacaklar, kaç ayda bir toplanacaklarına kendileri karar verecekler. Bizler çocuklarımızın ayakta duran özgüvenli, yarınlara hazır, hem ilçemizi, hem şehrimizi, hem ülkemizi hem dünya sorunlarını bilen özgüvenli gençler olmasını istiyoruz. Bu konuda da adımlarımızı attık” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu