AnaSayfa > Güncel > ÖZYAĞCI KONUŞTU, UYSAL DİNLEDİ..

ÖZYAĞCI KONUŞTU, UYSAL DİNLEDİ..

Eylül Ayı Meclis Toplantısında CHP Grup Sözcüsü Özkan Özyağcı, göreve geldiğinden bu yana hiçbir hizmet yapmamakla eleştirdiği Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a, 134 yıllık bir belediyenin kapıları ilk kez sizin döneminizde halka kapandı' dedi.

03.Eylül.2014 Çarşamba 17:11
A A

Eylül Ayı Meclis Toplantısında gündem maddelerine geçilmeden önce Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, göreve geldikleri 5 ayda yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Posbıyık döneminde başlatılan projelerden bahseden ve yeni bir hizmet olarak sadece açtıkları çay bahçasini anlatan Uysal, geçmiş dönemi Asfalt için bin TL iz bedeli koymuşlar diyerek eleştirince, CHP Grup Sözcüsü Özkan Özyağcı söz aldı ve Uysal'ı yeni bir hizmet yapmamakla eleştirdi.

Özyağcı; "

Uysal'ın açıklamaları ardından söz alan CHP Meclis Grup Sözcüsü Özkan Özyağcı, 5 aylık icraat adı altında Uysal'ın anlattığı çoğu çalışmanın kendi belediyeleri döneminde başlatılan hizmetler olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Belediyede hizmetler süreklilik arz eder ve bu nedenle başlatılan çalışmaların da sürdürülmesi gerekiyordu. Asfalt konusunda da para yoktu demek doğru değil. Bunun planlaması yapılmışsa, Ereğli halkından gelen gelirlerle bunlar finanse edilecek, sürdürülecek demektir."

"BELEDİYENİN KAPISI HALKA KAPATILDI"

Özyağcı konuşmasında Ereğli Belediyesi'nin 134 yıllık bir belediye olduğunu hatırlatarak, "Bu geçen zaman süresi içerisinde belediyenin kapısı hiçbir zaman halka kapatılmamıştır. Ama sizin göreve gelmenizle birlikte, bundan 15 gün önce kendi içinizdeki bir krizden dolayı vatandaş belediyeden içeri girememiştir. Bu tarihe geçecektir. Bu da sizin 5 aylık faaliyetlerinizden birisidir" dedi.

Hatırlanacağı üzere, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi'nin Başkanlığa vekalet ettiği gün Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'i görevden almak istemiş ve şehir dışında bulunan Hüseyin Uysal'ın talimatıyla belediyenin kapıları kilitlenerek 1 saat içeriye kimse sokulmamıştı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler