AnaSayfa > Güncel > UYSAL, İFTAR ÇADIRINDA..

UYSAL, İFTAR ÇADIRINDA..

Ramazan ayının ilk günü Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ankara dönüşünde de iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

07.Mart.2014 Cuma 12:20
A A

İftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Hüseyin Uysal’a, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Kalay, Fevzi Mazlum ve Sezai Meriç ile Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek eşlik etti. Bin 500 kişilik iftar çadırının tamamen dolması nedeniyle çadır dışına da masalar kuruldu. Başkan Uysal’da çadır dışında vatandaşın arasında iftar açtı.
Uysal iftar sonrası yaptığı çay sohbetinde, “Belediyemizin kurduğu iftar çadırında vatandaşların arasında olmak benim için mutluluk verici. Burada görüyoruz ki, her geçen gün iftar çadırına olan rağbet artıyor. Arkadaşlarımızda talebi karşılamak konusunda özverili bir çalışma sergiliyor. Burada oluşan ortam, birlik ve beraberlik adına son derece önemli mesajlar içeriyor” diye konuştu.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası sahil boyunda yürüyen ve standtları gezen Başkan Uysal, stad görevlileri ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu