AnaSayfa > Güncel > Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma noktası olan Tube & Wire Fuarı’nda üçüncü kez yer aldı.

24.Nisan.2024 Çarşamba 14:12
A A

15-19 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilen fuarda Erdemir, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, Tube & Wire Fuarı’nda, 80 ülkeden gelen 40 bine yakın ziyaretçiye ürünlerini sergiledi. Bu yıl 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında kapılarını açan fuar, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirildi. Demir-çelik sektörünün dünya çapındaki en önemli buluşmalarından biri olan Tube & Wire Fuarı’na bu yıl üçüncü kez katılan Erdemir’in “Sıfır Karbon Hedefine Doğru Çeliğin Yeşil Yolculuğu” temasıyla hazırlanan standında, karbon sıfır hedefine yönelik projeleri anlatan video film gösterildi.

Türkiye’nin önde gelen ihracatçı şirketlerinden Erdemir, 1. salonda yer alan 1D13 numaralı standında ağırladığı uluslararası ziyaretçiler ile ihracat ağına yeni pazarlar eklemek adına verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Stantta gösterilen “Erdemir Sürekli Asitleme ve Tandem Hattı”, “Çelik Üretim Süreci”, “Sıcak Haddeleme” ve “İsdemir Kangal Haddehanesi” animasyon filmleri ise ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu