AnaSayfa > Güncel > UYSAL, MECLİSTE EREĞLİ’NİN GENETİK ŞİFRELERİNİ AÇIKLADI.. İŞTE O ŞİFRLER!

UYSAL, MECLİSTE EREĞLİ’NİN GENETİK ŞİFRELERİNİ AÇIKLADI.. İŞTE O ŞİFRLER!

Bir açıklamasında ‘Ereğli’nin genetiğini çözmeye çalışıyorum’ diyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bugün Meclis toplantısında şifreleri açıkladı. Uysal’ın açıkladığı işte o şifreler: -1 , -1 = -2 eder, 2 yanlış -2 yanlış yapar, -1 = -1 birbirini nötr eder, Ego = 1 bölü bilgi.

07.Mart.2014 Cuma 17:24
A A

Ereğli Belediye Meclisinin Temmuz ayı 2. Oturumu bugün AKM Nikah Salonunda Hüseyin Uysal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçilmeden önce değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Uysal, dünkü Meclis toplantısında işten atılmalar konusunda ‘geçmişe bakın’ cevabı üzerine kendisine “2 yanlış 1 doğru etmez’ diyen CHP Belediye Meclis Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz’a şifreler üzerinden cevap verdi.

Uysal, dünkü toplantıda tartışmalar nedeniyle Osman Yavuz’un “2 yanlış 1 doğru etmez’ lafına cevap veremediğini söyleyerek, daha öncede ‘Ereğli’nin genetiğini çözmeye çalışıyorum’ açıklamasının üzerinde şifrelerle cevap verdi.

Uysal, şifreleri açıkladığı o konuşmasında şunları söyledi; “Hekimlik mesleği biliyorsunuz matematikseldir, matematik puanlarıyla girilir. Şimdi akşam notlarıma bakarken dünkü meclisle ilgili şunu gördüm. 2 Yanlış bir doğru etmez. (Osman Yavuz’a hitaben) Sevgili kardeşim, kimseye ders vermek niyetinde değilim yalnız, -1, -1 = -2 eder,  2 yanlış -2 yanlış yapar, yalnız eğer bir tarafta -1 eşittir bir tarafta -1 varsa birbirlerini nötr eder, yani 2 yanlış bir doğru etmez tabi dünkü tartışmalar içerisinde buna şey yapamadım ama iki tane yanlış önlerinde eksi, toplarsanız -2 eder, ancak bir tarafta birileri -1, eşittir öteki tarafta -1 varsa bu tarafa geçince nötürler 0 olur. Çünkü bazen büyüklerimizin söylediği şeyleri özellikle matematiğin kurucusunu iyi anlamamız lazım. Mesela evreni tarif etmiş Einstein. Ego demiş, eşittir bir bölü bilgi demiş. Bu şu manaya gelir, Ereğli halkı düşünsün sizler düşünün.. Ego = 1 bölü bilgi”

Uysal’ın bu açıklaması üzerine söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz, öyle bir açıklama yaptıkı, Başkan Hüseyin Uysal, ‘Haklısın ancak’ demek zorunda kaldı. Yavuz, işten çıkartmalarla ilgili yaptığı 2 yanlış 1 doğru etmez sözü için; “Aslına bakarsanız siyasetçi değiliz, siyaseti yeni öğreniyoruz. Fakat burası başkanlık makamı başkanlık yapmamız gerekiyor. Her zaman bana göre 2 yanlış bir doğru etmez. Benim doğrum budur” dedi.

Uysal da, Yavuz’a; “Haklısınız, ancak şu, 2 yanlış veya 1 yanlış, 1 yanlış, 2 yanlış yapar, 2 yanlışsa, 4 yanlış yapar, yani bir doğru, hiçbir zaman bir doğruyla kıyaslanmaz” diye pek de anlaşılmayan bir cevapta bulundu.

Meclis toplantısında ayrıca Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Belediyeye alınacak aracın hangi tip ve ne marka olacağına ilişkin bilgisinin olmadığını Başkan yardımcısına sorması, CHP’liler tarafından; “Alınacak aracı dahi bilmiyor. Konusuna hakim değil” şeklinde yorumlandı.

Meclis, gündemdeki maddelerin kabulü üzerine Ağustos ayının tatil olması nedeniyle Eylül ayında toplanmak üzere toplantıyı bitirdi.


GUNDEM TV paylaşan: gundem67

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu