AnaSayfa > Güncel > UYSAL'I ZOR DURUMDAN, POSBIYIK'IN EKİBİ KURTARDI..

UYSAL'I ZOR DURUMDAN, POSBIYIK'IN EKİBİ KURTARDI..

Eylül ayı Meclis toplantısında AK Parti grubuna hakim olamadığı için sıkıntıya düşen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı bu zor durumdan Posbıyık'ın ekibi kurtardı..

09.Mart.2014 Pazar 16:20
A A

Ereğli Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal AK Parti grubuna hakim olamadığı için sıkıntıya düştü.

Başkan Hüseyin Uysal'ı bu zor durumdan Ereğli'ye 20 yıl hizmet etmiş duayen siyasetçi Halil Posbıyık'ın son seçimde meclise giren kadrosu kurtardı.

Meclis açılışında AK Parti grubundan 7 kişinin gelmediği görüldü. Bu 7 kişi içerisinde Meclis Divan Katipleride vardı. Meclis Divan Katipleri Turgay Aydın ve Hasan Pınarcık ile Yardımcıları Sabri Dinç ve Fevzi Ekşi katılmayınca Uysal zor duruma düştü.

Bunun üzerine Uysal, CHP grubuna dönerek Meclisin çalişabilmesi için CHP Grubundan yedek olarak Katip Üyeliklere seçilen Cumhur Nalcı ve Sibel Yıldız için destek istedi.

CHP Grubu adına söz alan Özkan Özyağcı, "Ereğli için buradayız. Meclisin çalışması için bu öneriyi sorumlulukla kabul ederiz" açıklamasının ardından Kırmızı ve Nalcı oybirliği ile katip üyeliğe seçildi ve resmi oturuma geçildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu