AnaSayfa > Güncel > CANDAN’IN POLİTİKALARI AK PARTİ’Yİ EREĞLİ’DE DAĞITIYOR..

CANDAN’IN POLİTİKALARI AK PARTİ’Yİ EREĞLİ’DE DAĞITIYOR..

Ereğli Belediyesinin Eylül Ayı Meclis Toplantısına, Ercan Candan’ın uyguladığı politikaların faturası yansıdı. AK Parti’yi iktidar yapmak için uğraşmış 7 Belediye Meclis Üyesi, toplantıya katılmayarak, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, ‘Belediyeyi Candan değil, sen yönet’ mesajı verdi..

03.Eylül.2014 Çarşamba 16:08
A A

AK Parti’de, 30 Mart Seçimlerinin kazanılmasının ardından Teknik Öğretmen Ercan Candan’ın teşkilatı yok sayarcasına ve kendi bildiğini okuyarak AK Parti’yi dönüştürme operasyonu, faturasını Eylül Meclisinde ortaya koydu.
Danışmanı İbrahim Cöbek dahil, Basın Danışmanı ve Özel Kalem Müdürüne varıncaya kadar Hüseyin Uysal’ın etrafını kendi ekibiyle dolduran Ercan Candan, AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin arasını açmayı başardı.
AK Parti’nin başarısı için bugüne kadar ailecek emek verdikleri bilinen insanlarında bulunduğu AK Parti Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet Erdoğan, Turgay Aydın, Yusuf Kalay, Mustafa Şentürk, Sabri Dinç, Hasan Pınarcık ve Fevzi Ekşi, mazeret bildirerek bugün yapılan Meclis toplantısına katılmadı.
Meclis Üyeleri, Ercan Candan’ın Belediyeye Başkan Yardımcısı olarak atadığı İbrahim Cöbek ve Basın Bürosuna atadığı dostlarının AK Parti’ye emek vermiş insanlar için yazdıkları yazılar nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, Belediyeyi Candan değil, sen yönet’ mesajı verdiler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler