AnaSayfa > Güncel > UYSAL HİZMETLERİ BU YIL YÖNETEMEDİĞİNİ İTİRAF EDEREK TARİHE GEÇTİ..

UYSAL HİZMETLERİ BU YIL YÖNETEMEDİĞİNİ İTİRAF EDEREK TARİHE GEÇTİ..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sahilde yaşanan rezalet karşısında CHP Grubunun verdiği soru önergesine cevaben göreve geldiği ilk 5. Ayında hizmetleri yönetemediği için halktan özür dileyen Belediye Başkanı olarak tarihe geçti..

03.Eylül.2014 Çarşamba 17:48
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu yaz döneminde Ereğli’nin vitrini sahilde yaşanan rezaletler karşısında halktan özür diledi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısında CHP Grubu, Feshane Şenliklerinde ve sahilin her alanında yaşanan çirkinlikleri gündeme taşıdı.
CHP Grup Sözcüsü Özkan Özyağcı, Feshane Şenlikleri adı altında sahilde kurulan satış ve eğlence mekanlarının çevre ve görüntü kirliliği yarattığı, bu durumun ne zamana kadar devam edeceği ve kimlerle nasıl bir sözleşme yapıldığı sorularını içeren soru önergesi sundu.
CHP Meclis üyesi Cumhur Nalcı'da konuya ilişkin açıklama yaparak, sahilde kurulan satış stantlarının derme çatma ve naylondan imar edildiğini, ortaya çıkan görüntünün çağdaşlıkla, belediyecilikle alakası olmadığını iddia ederek, bahsi geçen alana ilişkin fotoğrafları basına ve meclise gösterdi ve Hüseyin Uysal’a ‘sizin vicdanınız sızlamıyor mu?’ diye sordu.
Uysal, ortaya çıkan görüntülerin kendisini de rahatsız ettiğini ve buna bir daha izin vermeyeceğini söyledi.
Ereğli halkından özür dileyen Uysal, Bu yıl feshaneyi elinde bulduğunu ve bundan sonraki yıllarda buna izin vermeyeceğini söyledi.
Uysal, göreve geldiği ilk 5. Ayında hizmetleri yönetemediği için halktan özür dileyen Belediye Başkanı olarak tarihe geçti..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler