AnaSayfa > Güncel > İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TETİKER'E ZİYARET..

İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TETİKER'E ZİYARET..

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

12.Mart.2014 Çarşamba 13:16
A A

Ziyarete ilişkin TSO'dan şu açıklama yapıldı; "Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kdz.Ereğli TSO Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Ak’a, Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen de eşlik etti.

Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ve Meclis Başkanı Faruk Yazıcı tarafından karşılanan Ak, Oda Yönetimiyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ak, ziyarette Oda Yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker de, bir süre Oda faaliyetleri hakkında İl Emniyet Müdürü Ak’a bilgi vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Tetiker, ziyaretin anısına İl Emniyet Müdürü Ak’a plaket takdim etti.
Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Sertan Yalçın , TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, Selçuk İnceoğlu ve Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar da hazır bulundu."

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu