AnaSayfa > Güncel > Flaş Haber: BOŞALTILAN BELEDİYE BİNASI AYLIK 25 BİN TL KARŞILIĞINDA 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLİYOR..

Flaş Haber: BOŞALTILAN BELEDİYE BİNASI AYLIK 25 BİN TL KARŞILIĞINDA 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLİYOR..

Ereğli Belediyesi, boşaltılan binayı, encümen kararıyla 3 yıllığına kiraya vermek için ilana çıktı..

12.Mart.2014 Çarşamba 16:17
A A

Kuruluşundan bugüne Ereğli Belediyesine ev sahipliği yapan emektar bina, encümen kararıyla 3 yıllığına kiraya veriliyor.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyenin boşalttığı mülkleri 10 yıllığına kiraya vermek için birkaç aydır meclisten onay almaya çalışıyor. Mecliste tartışma konusu olan ve geçtiğimiz mecliste geçmeyen bu maddenin uzaması üzerine, Başkan Uysal çareyi 3 yıllığına encümen kararıyla binayı ihaleye çıkarmakta buldu.
Bugün Hürriyet Gazetesinde yayınlanan resmi ilanda, Boşaltılan Belediye binasının aylık 25 bin TL muhammen bedelle, 3 yıllık için toplamda en az 900 bin TL karşılığında ihaleye verileceği ilan edildi.
12 Aralık 2014 tarihinde Belediye Encümen salonunda yapılacak ihalede, kiranın bir yıllığının peşin alınacağı duyuruldu.

İHALEYE ÇIKMIŞ BİR YER İÇİN MECLİSTEN NASIL ONAY İSTİYOR?
İhale ilanının bugün ulusal bir gazetede yer almasına rağmen Uysal’ın tüm mülkler için 10 yıllığına kiraya verilmesi için Meclisten nasıl bir onay isteyeceği yarın ki meclis toplantısında belli olacak..
İşte Hürriyet Gazetesinin bugünkü sayısında yer alan ilanın resmi:

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu