AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDE OLAY VAR: İBRAHİM CÖBEK ZABITA ZORUYLA VATANDAŞI DIŞARI ATTIRDI..

BELEDİYEDE OLAY VAR: İBRAHİM CÖBEK ZABITA ZORUYLA VATANDAŞI DIŞARI ATTIRDI..

Ereğli Belediyesi önünde bugün bir olay yaşandı.. Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, sahilde ‘Cincır’ için izin verdiği ve sonradan zabıta göndererek araçlarını kaldırdığı kişiyi, belediyede görüşmeye gittiğinde yine zabıta zoruyla dışarı attırdı..

04.Temmuz.2014 Cuma 16:42
A A

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’le görüşmeye giden Kadir Erdoğan isimli vatandaş, Cöbek’in talimatıyla zabıta zoruyla belediyeden dışarı attırıldı.
Saat 15 sıralarında meydana gelen olayda, Ereğli sahilinde Cincır arabalarını kiralayarak geçimini sağlayan Ereğli’nin Ballıca köyünden Kadir Erdoğan, önce izin verip sonradan vazgeçtiğini iddia ettiği Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’le belediyeye görüşmeye gitti.
Vatandaşı görüşmek istemiyorum diyerek belediyeden kovan İbrahim Cöbek, Kadir Erdoğan’ın tepki göstermesi üzerine Zabıta ekipleri ve güvenlik görevlileri tarafından belediye kapısından dışarı atıldı.
Belediyenin önünde, ‘Bana niçin masraf yaptırdınız, 13,5 milyar kredi kullanıp cincır arabası aldım. 1 hafta çalıştırdıktan sonra beni neden zabıta zoruyla kaldırıyorsunuz. Madem sahilden cincır arabalarını kaldıracaktınız önce neden izin verdiniz. Eğer kaldırılacaksa diğer işletmeciler neden sahilde cincır arabasını kiralamaya devam ediyor. Neden ayrımcılık yapıyorsunuz” diye tepki gösterdi.
Zabıta görevlileri ve güvenlik ekibi, Kadir Erdoğan’ı sakinleştirmeye çalışsa da, haksızlığa uğradığını söyleyen Erdoğan çevrede oluşan kalabalık içerisindeki bazı tanıdık vatandaşların araya girmesiyle belediye önünden uzaklaştırıldı.


‘İBRAHİM CÖBEK, HAYATIMI KARARTTI’
Haberci’nin telefonla ulaştığı Kadir Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’in kendisine maddi olarak büyük zarar verdiğini belirterek; “Ereğli sahilinde cincır arabası kiralamak için kendisini ziyarete gittim. Bana projemin güzel olduğunu söyleyip, arabalarını al gel, sonra bakarız dedi. Sonra 13,5 milyar kredi kullanıp 6 adet Cincır arabası aldım. Sahile koydum, çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım, sonra bir gazetede çıkan haber üzerine zabıta ekiplerini gönderdi. Sahilde çalışamazsın dediler. Ben bu araçları aldıktan sonra sahilde Salih Aydoğdu isimli bir kişi daha aynı araçlardan işletmeye başladı. Beni zabıta zoruyla kaldırdılar. O kadar yaptığım masraf üzerine Ereğli’yi terkedip Karasu’ya gitmek zorunda kaldım. Ben Karasu’ya gittim ama geldim gördüm ki, İbrahim Cöbek’in talimatıyla sahildeki o kişi hala cincır işletmeye devam ediyor. Bana söz verip araçları aldırdığınız halde izin vermediniz, bu şahsa niye izin veriyorsunuz diye belediyeye görüşmeye gittim, Cöbek beni tersledi, dışarı çıkarttılar. Madem çalışmayacaksa, kimseye izin verilmesin. Bana çok büyük zarar verdi. Maddi olarak sıkıntıya soktu. Yetkililerden yardım istiyorum” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler