AnaSayfa > Güncel > ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNİN ŞUBELERİNİ VALİ KABAN AÇTI..

ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNİN ŞUBELERİNİ VALİ KABAN AÇTI..

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneğine Öğretmenevinde devlet tarafından gösterilen Şubenin açılışını gerçekleştirdi.

07.Mayıs.2014 Çarşamba 12:55
A A

Kdz.Ereğli Öğretmenevi’nde Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şubelerinin açılışı gerçekleştirildi.

Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şubesi Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen şube açılışında yaptığı konuşmada, Vali Kaban, ilgili milletvekilleri ve Kaymakam Çay’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Yıllardır bir özlem yaşıyorduk, Valimiz, Kaymakamımız sayesinde bu özlemimiz giderildi. Biz kendimiz adına bir şey istemedik, protokol buraya geldiğinde şehit ailelerinin gazilerin rahat bir ortamda olmalarını istedik, arzu ettik” sözleri ile konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin de verilen katkıya minnet duyduğunu belirterek, “Bizler yıllardır küçücük yerlere sığmış, yaşamımızı dernek çalışmalarımızı bu şekilde yürütmeye çalışıyorduk. Valimiz Ali Kaban’ın sayesinde şehit yakınları ve gazilerimize yakışır şekilde bir yere sahip olduk. Bizlere verdiği desteklerden ötürü sayın Valimizie teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Her iki şubenin açılışının protokol üyelerinin yapılmasının ardından Vali Ali Kaban ve diğer protokol üyeleri, şehit yakınları ile gaziler ile sohbet etti, dertlerini dinledi, yeni yerlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu