AnaSayfa > Güncel > ÇATUROĞLU AÇIKLADI.. BAKIN ECEVİT, KILIÇDAROĞLU'NU NEDEN ADAY YAPMAMIŞ..

ÇATUROĞLU AÇIKLADI.. BAKIN ECEVİT, KILIÇDAROĞLU'NU NEDEN ADAY YAPMAMIŞ..

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’Nun DSP’den milletvekili adayı olmak istediğini ancak merhum Bülent Ecevit’in kendisine, “Sen SSK’yı batırdın, ben seni aday yapamam” dediğini söyledi.

05.Mayıs.2015 Salı 9:23
A A

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’Nun DSP’den milletvekili adayı olmak istediğini ancak merhum Bülent Ecevit’in kendisine, “Sen SSK’yı batırdın, ben seni aday yapamam” dediğini söyledi.

Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Çaturoğlu bugün Ereğli’de Emniyet Müdürü Timur Özgen’i , Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay’ı, Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan’ı, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay’ı ve Türkiye Emekliler Dermeği Ereğli Şube Başkanı Ali Ayhan'a ziyaret gerçekleştirdi.

Sivil toplum Kuruluşları ziyaretlerinde Çaturoğlu, şunları kaydetti;

“CHP’nin Genel başkanı 1999 yılı seçimlerinde DSP’den merhum Bülent Ecevit’ten milletvekili adayı olmak istediğini beyan etmişti. Merhum Ecevit’te dedi ki, “ sen SSK’yı batırdın, ben seni aday yapamam… SSK’yı batıran Kılaçdaroğlu’dur millette şunu, bunu vereceğim,. Bol keseden vaat eden. Vaat etmekle bir şey biçilmez. Şimdi tutup şundan istifade etmek istiyorlar, milletin unutkanlığından faydalanmak istiyorlar. Biz AK Parti döneminde yapılanları unutturmayacağız. En küçük örnek olarak, 1999 yılına kadar hastanelerde, eczanede kuyruklar olurdu. AK Parti hükümeti Türkiye’de kuyruk sıkıntısını çözdü. İşçiye, emekliye, memura ne verilecekse yine AK Parti verecektir. Yapılacak ne varsa yine AK Parti yapacaktır. Biz pazara kadar değil, mezara kadar her daim en iyi hizmeti vereceğiz. Zonguldak’ta ve Ereğli’de, Alaplı’da bütün sevil toplum kuruluşlarıyla birlik beraberlik içerisinde olup, güzel işler yapacağımıza da inanıyorum. bu konuda kendimize güvenimiz tam, enerjimiz yerinde. Bu noktada kimsenin endişesi, şüphesi olmasın.”

Çaturoğlu, sİvil toplum Kuruluşları başkanları ile görüş alış verişinde bulunarak ziyaretini tamamladı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu