AnaSayfa > Güncel > OSMAN YAVUZ'DAN, MECLİSTE “ÇAY” PROTESTOSU..

OSMAN YAVUZ'DAN, MECLİSTE “ÇAY” PROTESTOSU..

Ereğli Belediye Meclis Toplantısında Diş Hekimi CHP'li Osman Yavuz, ilginç bir prorestoya imza attı.. Yavuz'un, Çay dolusu termosla yaptığı bu eylemin sebebi bakın ne!..

03.Nisan.2015 Cuma 14:19
A A

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılan Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı ilgin bir protestoya sahne oldu.

Meclisin CHP'li üyelerinden Diş Hekimi Osman Yavuz, toplantının bir bölümünde yerinden kalkarak, yanında getirdiği termostaki çaydan kağıt bardakla Meclis üyelerine ve Başkan Hüseyin Uysal'a ikram etmeye başladı.

Salonda gülüşmelere neden olan Yavuz'un bu eylemine Başkan Uysal, bozularak; 'Arkadaşlarımız onu dağıtırlar biraz ciddiyetimize devam edelim' dedi.

PEKİ NEDEN!

CHP'li Meclis Üyesi Osman Yavuz, bu protestosunun ardında yatan gerçeği Meclis Toplantısı sonrası Haberci'ye açıkladı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın verdiği emirlerin havada kaldığını söyleyen Yavuz; 'Belediye Başkanı Gençlik Meclisi toplantısında, sözlü olarak talimat verdi, 'Hazırlık yapalım bundan sonra meclis üyelerimize hatta misafirlere de çay ikramında bulunalım' diye. Aradan 3 Meclis geçti, soğuk havada bizi soğuk suya mahkum ettiler. Belediye Başkanımız diyorya mahallelerde halk beni çay-simit balla ağırlıyor diye. Biz bal falan istemiyoruz da hadi o meclise gelen misafirlere ve meclis üyelerine ev sahibi olarak bari çay ikram etsinler. Bu yüzden böyle bir eylem gerçekleştirdim' dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu