AnaSayfa > Güncel > ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA: "KOZA İPEK VAKFI'NA ŞİRKETİMİZDEN HİÇBİR PARA TRANSFERİ YAPILMAMIŞTIR"

ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA: "KOZA İPEK VAKFI'NA ŞİRKETİMİZDEN HİÇBİR PARA TRANSFERİ YAPILMAMIŞTIR"

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), mali kaynak sağladığı gerekçesiyle Koza-İpek Holdinge yapılan polis baskınında adı geçen ERDEMİR grubu, yaptığı bir açıklamayla iddiaları yalandı. İşte o açıklama;

03.Eylül.2015 Perşembe 14:16
A A

Erdemir Grubu'ndan, bir vakfa para transferi yapıldığı haberleriyle ilgili, "Söz konusu vakfa şirketimizden hiçbir para transferi yapılmamıştır" denildi. Erdemir Grubu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kamuoyu Duyurusu Basında çıkan Erdemir'den bir vakfa para transferi yapıldığına dair haberler üzerine bu açıklama yapılmaktadır. Haberlerde adı geçen banka olan Akbank tarafından yapılan açıklamalara ilave olarak, bu konuyla ilgili tüm bilgilendirmeyi, Maliye Bakanlığı'nın ilgili kurumuna (MASAK) yapmış bulunmaktayız. Tekrar belirtmek isteriz ki, söz konusu vakfa şirketimizden hiçbir para transferi yapılmamıştır. Bahsi geçen para transferleri kendi iştirakimiz olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İsdemir) şirketine yapılmış olup, bu işlemler ile ilgili grup içi kayıt ve belgeler Maliye Bakanlığı'nın ilgili kurumuna bildirilmiştir. Saygılarımızla"

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler