AnaSayfa > Güncel > CHP'DE KONGRE ÖNCESİ, POSBIYIK'TAN FLAŞ AÇIKLAMA..

CHP'DE KONGRE ÖNCESİ, POSBIYIK'TAN FLAŞ AÇIKLAMA..

CHP'de Pazar günü yapılacak kongre öncesi Halil Posbıyık'tan flaş bir açıklama geldi. Posbıyık bakın ne dedi!..

03.Aralık.2015 Perşembe 16:45
A A

Ereğli CHP'de Pazar günü yapılacak kongre öncesi, Halil Posbıyık'tan flaş bir açıklama geldi.

Son günlerde adının bazı dedikodulara karıştırıldığını ve özellikle Başkan adayı Yaşar Balcı'nın kendisine yaptığı ziyaret sonrası beyanlarını sert bir dille eleştiren Posbıyık, şunları söyledi;

"Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Kdz. Ereğli’de yapılan delege seçimleri ve İlçe Başkanlığı seçimleri için, kulis faaliyetlerinin, basın demeçlerinin ve dedikodu haberlerinin hızla devam ettiğini gözlemliyorum.
Elimden geldiğince taraf olmamak, siyasi dedikoduların içinde kalmamak, CHP’ye zarar vermemek için azami gayreti sarf ediyorum. Ancak aslı astarı olmayan, sanki Halil Posbıyık söylemiş gibi yalan bilgilerin piyasa sürülmeye çalışıldığını görmekten de büyük üzüntü duyuyorum.
Özellikle İlçe Başkanı Adayı Yaşar Balcı tarafından yapılan gerçeğe aykırı beyanların ve buna dayanılarak yapılan yorumların ne siyasetle, ne insanlıkla, ne de nezaketle bağdaştıramıyorum..
Yaşar Balcı tarafından kamuoyuna açıklanan ve konusu edilen ziyaretin özeti aşağıda yazdığım gibidir.
Sn.Neriman Posbıyık ve Sn.Nezih Anıl’la büromda sohbet ederken, Sn.Muzaffer Akalın’la Sn.Yaşar Balcı ani bir ziyarette bulunmuşlardır.
Gerekli ev sahipliği görevlerimizi yaptıktan sonra, toplamda 15-20 dakika süren görüşmemizde söylediklerimin özeti şudur;
Mart 2014 Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP’ye oy vermeyen, dolayısıyla Belediye Başkanlığını kaybetmemize neden olan, 60 tane CHP’li işçi kardeşimizin işten çıkarılmaları, onların eşleri, çocukları ile sokakta kalmalarına sebep olan anlayışa, kesinlikle oy vermeyeceğimi ve bu anlayıştaki insanlarla sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğimi net bir şekilde kendilerine anlattım.
Konunun özeti bundan ibarettir.
Pazar Günü yapılacak kongrenin partimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler