AnaSayfa > Güncel > YAŞAR BALCI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

YAŞAR BALCI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

Pazar günü yapılacak CHP Ereğli İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi, eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, kongrede ekibiyle birlikte tekrar ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Balcı'nın CHP kongresinde, Belediye Meclis Üyesi Mimar Sertan Ocakcı ile çekişmesi bekleniyor.

12.Ocak.2015 Pazartesi 15:33
A A

Eski CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, 6 Aralık tarihinde yapılacak olan Kdz Ereğli İlçe Kongresinde yeniden ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı. Balcı, CHP’nin Ereğli merkez ve köylerde CHP’yi birinci parti yapacak çalışmaları başlatmak için aday olduğunu ifade etti.

Balcı, CHP Parti Binasında düzenlediği basın toplantısında kongre sürecine katkı veren başta ilçe başkanı olmak üzere yönetim kurulu ve partililere teşekkür etti.

2011 genel seçimlerinden önce kendi iradesiyle bıraktığı CHP İlçe Başkanlığı görevine CHP üyelerinden, delegelerinden ve Ereğli Kamuoyundan gelen talep üzerine yeniden aday olduğunu belirten Balcı şöyle dedi:

“İlçe Başkanlığı adaylığımı siz değerli dostlarımla birlikte evimiz gibi gördüğümüz parti binasında Ereğli kamuoyuna duyurmanın hazzını ve heyecanını yaşıyorum. Cumhuriyet Halk Partisinde görev almak ve görev yapmak büyük bir onurdur. İlçe Başkan adaylığını öncelikle gelen talepler üzerine kabul ettim. Ayrıca partimiz son zamanlarda Ereğli’de, Zonguldak’ta ve ülkemizde aldığı sonuçlardan rahatsızlık duyduğumdan tekrar aday olmayı düşündük.”

“İLK HEDEF BELEDİYE”

Yeni dönem hedeflerini ve vizyonunu 6 Aralık 2015 Pazar günü kongre salonunda teferruatlı olarak açıklayacağını dile getiren Balcı şöyle devam etti:

“Tekrar Ereğli merkezde ve köylerde Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapacak çalışmaları başlatmak, yeni siyasi projeleri hayata geçirmek , parti içinde sevgiyi, saygıyı ve barışı hayata geçirmek için tekrar adayım. Yeni hedeflerimizi ve vizyonumuzu inşallah 6 Aralık 2015 Pazar günü kongre salonunda sizlerle teferruatlı olarak paylaşacağım.

Tek hedefimiz ve amacımız çok çalışarak CHP’yi Ereğli’de birinci parti yaparak 2019 yılında kaybettiğimiz Ereğli Belediye Başkanlığını kazanmak olacaktır. Bu bizim için namus borcu kadar önemlidir. Bu başarıyı kazanacak güç CHP’de vardır. Bunu sizlerle başaracağız.”

“YENİ BİR LİSTE…”

Balcı, gazetecilerin yönetim kurulu listesine ilişkin bir soruya ise “Şu an isim vermek doğru olmaz. Ama tamamen yeni isimlerden oluşan bir liste olacak. Bazıları için benim yüzüm biraz eskimiş olabilir ama yeni ve heyecanlı bir yönetim kurulu ve CHP’yi tanıyan, tecrübeli bir ilçe başkanının başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.

“KARTAL BAŞARI DİLEDİ”

CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da yaptığı konuşmada 6 Aralık günü CHP Ereğli İlçe Başkanlığı kongresinin yapılacağını belirterek, “Adaylara başarılar diliyorum, kongrenin partimize birlik ve bütünlük getirmesini diliyorum” dedi.

Çok sayıda partilinin katıldığı aday tanıtım toplantısında, İlçe Başkanı Hayrettin Kartal adaylığı dolayısıyla Balcı’yı kutladı. CHP Kongresine sayılı günler kala, CHP Belediye Meclis Üyesi Mimar Sertan Ocakcı'nın da bir kaç gün içinde adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu