AnaSayfa > Güncel > HERKESE ADALET!..

HERKESE ADALET!..

Seçimlerden önce halka ‘Herkes Belediye hizmetlerinde eşit olacak’ diye söz veren Hüseyin Uysal’ın ilk 5 ayda Adalet terazisi şaştı.. Zabıta, çarşı içinde bazı dükkanların önündeki Mısır Arabalarını kaldırırken, bazı dükkanların önünde Mısırcılar iş yapıyor, kaldırımlar ise işgal altında..

09.Aralık.2014 Salı 17:14
A A

Ereğli Belediyesi, Çarşı Merkezi, Erdemir Caddesi üzerindeki işyerleri önünde bir türlü standardı yakalayamadı.

30 Mart Yerel Seçimlerinden önce halka ‘Herkes Belediye hizmetlerinde eşit olacak’ diye söz veren Hüseyin Uysal’ın ilk 5 ayda ‘Adalet’ terazisi şaştı..

Belediye Zabıta ekipleri, Pazar yeri girişindeki bazı dükkanların önünde bulunan Mısır Arabalarını tutanak tutup kaldırırken, kaldırdığı arabaların 100 metre ilerisindeki Mısırcı Arabasına ise göz yumdu.

Çarşı merkezinde bazı esnaflara kaldırımlara ürünlerini koymamaları yönünde baskı yapılırken, bazı esnaflarda ‘Torpilli’ muamelesi görüyor.

Bazı marketlere ‘manav reyonları’ nedeniyle cezai işlem uygulanırken bazı marketler ise adeta yaya kaldırımını işgal etmiş durumdalar.

Bir çok esnaf ise, Zabıta Müdürlüğünün başına yeni getirilen ve babası da Ereğli’de Zabıta Müdürlüğü yapmış olan Alptekin Dursun’un bu görevini sürdürürken, ‘Herkese Adalet’ kuramını işleteceğine olan inançlarını sürdürmek istediklerini belirttiler.

Zabıta’dan sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’in torpil uygulanacak dükkanlar, esnaflar konusunda bir ayrımcılık yaptığı da iddialar arasında.

İlk 5 ayda Adalet terazisi şaşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın durumu bir an evvel toparlaması gerektiği halk arasında dilden dile dolaşıyor.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu