AnaSayfa > Güncel > UYSAL İNCELEME!..

UYSAL İNCELEME!..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni hastane yolundaki asfalt çalışmaları, yeni terminal ve yeni belediye binasında incelemelerde bulundu.

12.Eylül.2014 Cuma 16:25
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, günü bir dizi incelemelere ayırdı. Başkan Uysal, Ömerli mevkinde yapılan yeni hastanenin Kaynarca konutları çıkış noktasından, hastane giriş noktasına kadar olan bölümünde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. 

Başkan Uysal, söz konusu güzergahta bin 800 ton asfalt döküldüğünü ve hastanenin yol sorununun çözülmesi için ilk etapta, hastane girişini, Kaynarca konutları yoluna bağlayan yolun asfalt çalışmalarının yapıldığını söyledi.
Uysal, klima, asma tavan ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğü yeni terminal binasında da incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Uysal daha sonra, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile belediyenin yeni binasında incelemelerde bulundu. Tüm birimleri tek tek gezen Uysal, gördüğü bazı eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler