AnaSayfa > Güncel > UYUŞTURUCUYU ŞEHİR MEZARLIĞINA SAKLAMIŞLAR..

UYUŞTURUCUYU ŞEHİR MEZARLIĞINA SAKLAMIŞLAR..

Ereğli'de uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

12.Kasım.2014 Çarşamba 16:16
A A

İlçedeki birçok ev ve işyerine baskın yapılırken, şehir mezarlığında da özel eğitimli köpekle uyuşturucu maddesi arandı. Operasyonda bulunan çok sayıda uyuşturucu hap, bonzai ve esrar maddesine el konulurken 10 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekibi ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve narkotik birimleri ortaklaşa düzenledikleri operasyonla 5 ayrı ev ve işyerine baskın yapıldı. Özel eğitimli köpek ile yapılan baskınlarda uyuşturucu maddesi arandı. Yakalanan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken, emniyet binası karşısındaki bir otoparkta işportacılık yapan M.O’ya ait araçta ise kapsamlı arama yapıldı. Hırdavat satışı yapılan minibüs içerisinde herhangi bir suç unsuru bulamazken araç sahibi M.O. gözaltına alındı.
Ekipler daha sonra Ereğli Şehir Mezarlığı içerisinde uyuşturucu aradı. Mezarlığın içindeki istinat duvarı kenarlarında polis köpeğinin ‘Dark’ın’ katıldığı aramalar yaklaşık 30 dakika sürdü. Bu sırada, bir şüpheli ise ekip otosu içinde bekletildi. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu maddeye el konulduğu öğrenilirken operasyonun devam edeceği kaydedildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu