AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ'DE 3 TON KAÇAK MAZOT YAKALANDI..

EREĞLİ'DE 3 TON KAÇAK MAZOT YAKALANDI..

Ereğli'de bir balıkçı teknesinde 3 ton kaçak mazot ele geçirildi.

09.Ekim.2014 Perşembe 17:13
A A

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ve jandarma, Güleç beldesindeki tersaneler bölgesinde, denizdeki balıkçı teknesinden kıyıya bidonların çıkarıldığını belirledi.

Bidonları indiren şahıslar, polis ve jandarma ekiplerini fark etmeleri üzerine karanlıktan da faydalanarak olay yerinden kaçtılar.

Teknede ve bidonda inceleme yapan güvenlik güçleri, plistik bidonlara doldurulmuş yaklaşık 3 ton kaçak olduğu anlaşılan mazota el koydu.

Ekipler, yaptıkları araştırmada tekne sahibi olduğunu öğrendikleri B.M’ye (30) ulaştı. Şahsı ile tekneyi Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teslim eden ekipler, kaçak mazotun, açıkta demirli yabancı bandralı bir gemiden alınmış olduğu iddiası üzerine araştırma başlattı.

Ekipler, olay mahallinden kaçan şahısları arama çalışmaları sürdürürken, Savcılık ise kaçak mazotun hangi ülkeye ait olduğunu tespit amacıyla analiz yapılması talimatını verdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu