AnaSayfa > Güncel > ODABAŞ, İŞ YERİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR..

ODABAŞ, İŞ YERİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR..

Türk Metal sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir’ deki iş yerleri ziyaretlerine devam ediyor.

10.Eylül.2014 Çarşamba 17:04
A A

Türk Metal sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Çay sohbetinde bir araya geldiği Demiryolu Bakım Ünitesi çalışanı işçilere, sendika’ya, emek camiasına bağlılıkları ve gösterdikler ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

1.Soğuk Haddehane Elektrik Bakım ve Temper Hattı çalışanlarını ziyaret eden Başkan Odabaş, sağlıklı ve huzurlu çalışma ortamı dileğinde bulundu.

“KİŞİ ARKADAŞI İLE ÖLÇÜLÜR”

Odabaş ziyaret ettiği Çelikhane Bakım İşletme Kumanda Odası çalışanı Türk Metal Sendikası üyesi işçilere, “Kişi Arkadaşı ile Ölçülür” atasözünü hatırlatarak, “Yaptığımız her işten, attığımız her adıma kadar bizlerle birlikte birer dava adamı olarak,başarılarımıza ölçüt olmuş tüm Çelikhane çalışanı arkadaşlarımıza özverilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor,çalışmalarında ve aile yaşantılarında başarı,sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

“BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”

Kok Fabrikası Bataryalar Başmühendisliği Isıtma Ünitesi çalışanlarının çay molasına katılan Odabaş, burada yaptığı konuşmada, çay ve kahvenin bahane olduğunu dile getirdi, kurulan küçük sofraya davet edilmesinden ise büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Odabaş, arkadaşlarımıza, iş ve aile yaşantılarında huzur, sağlık ve başarı dileğinde de bulundu.

“BAŞARI DİLEDİ”

Odabaş, Refrakter Müdürlüğü çalışanları ile genel gündemle ilgili konular üzerine sohbet ederken, ilgi ve alakalarına teşekkür ederek, çalışma yaşamında başarılar diledi.

“ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada ,”Bu tür ziyaretleri sürekli olarak gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Sendika üyesi arkadaşlarımızla sürekli bir arada olmak, onlarla sohbet etmek bize ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler