AnaSayfa > Güncel > HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞTÜ

HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞTÜ

Ereğli'de hava almak için balkona çıkan kadın dengesini kaybedip 6 metreden yere düştü.

10.Eylül.2014 Çarşamba 13:14
A A

Bu talihsiz kaza Orhanlar Mahallesi Dikili Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bilinmeyen bir nedenle evde eşi ile tartışan İpek K. (29) hava almak için balkona çıktı. Balkonda durduğu sırada aniden dengesini kaybeden genç kadın yaklaşık 6 metre yükseklikten düştüğü sırada balkon demirlerine asılı kaldı. Genç kadının yardım istemesi üzerine evde bulunan yaşlı annesi balkona çıktı ancak kızını tutamadı. İpek K. Asılı kaldığı demirlerden kurtulmak isteyince 6 metreden yere çakıldı. Genç kadının çığlıkları üzerine yardıma koşan çevredeki vatandaşlar 112 sağlık görevlileri ile polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaralı kadının durumunu inceleyerek sağlık görevlilerine bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının annesi N.K. (73) olay hakkında polis ekiplerine bilgi verirken. Gözyaşlarını tutamadı.

Genç kadını balkon demirlerine asılı halde gördüğünü anlatan yakındaki ekmek fırınında çalışan bir işçi, İpek K.’nın kısa süre sonra ayakları üzerine düştüğünü söyledi.

İpek K. Tedavi gördüğü özel hastanede müşahede altında tutuluyor.

Polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu