AnaSayfa > Güncel > TEL-AFER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI..

TEL-AFER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI..

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şubesi ‘Tel-Afer’e el uzat’ adlı yardım kampanyası başlattı.

07.Eylül.2014 Pazar 17:07
A A

Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda başlayan ve 17 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanya, maddi yardım, gıda yardımı, giyecek, yiyecek yardımlarını kapsıyor.
Kuru kumanya, çocuk bezi, kadın pedi gibi ihtiyaç malzemelerinin gerekli olduğunu ifade eden Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Ereğli halkının duyarlılığı sayesinde toplanacak olan bu yardımların Abdi İpekçi Sergi Salonu’na getirilmesini istedi.
Irak’ta devam eden iç karışıklık ve savaş ortamında, özellikle Türkmen’lerin yoğun olarak yaşadığı Tel-Afer bölgesinde büyük bir insanlık dramı yaşandığına dikkat çeken Oktay konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:
Bu yardım kampanyası ile, Irak’ta, Tel-Afer’de, Musul’da, Kerkük’te yaşayan soydaşlarımız ve dindaşlarımızı için maddi yardım, gıda yardımı, giyecek, yiyecek yardımlarını kapsamaktadır. Özellikle kuru kumanya, çocuk bezi, kadın pedi toplama çabasındayız
7 Temmuz’da başlayan kampanya 17 Temmuz’a kadar devam edecektir. Daha sonra toplanan yardımların önce Zonguldak iline, ardından da, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gaziantep’te bulunan toplama merkezine gönderilecektir.
Oktay, kampanyaya Ereğli Belediyesi’ne de desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu