AnaSayfa > Güncel > GAZETECİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE..

GAZETECİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE..

Ereğli Gazeteciler Derneği, daha iyi hizmet ve çalışma dönemi geçirmek adına, şehir merkezinde yeni yerine taşındı..

08.Eylül.2014 Pazartesi 12:24
A A

Ereğli Gazeteciler Derneği, şehir merkezinde yeni yerine taşındı.
Dernek Başkanı Necati Günay ve Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı, Sobacılar çarşısı Arkadaş iş hanındaki derneğin yeni yerinde tadilat ve taşınma işlemlerine bizzat eşlik ettiler.
Dernek Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı, “Ereğli Gazeteciler Derneği, ilçemizin özgür-bağımsız en önemli sivil toplum kuruluşundan biri olma özelliğini önümüzdeki dönemde sürdürecek. Son kongremizin ardından yeni bir hizmet binası için çalışma başlattık. Dernek Başkanımız Necati Günay’ın da gayretleriyle bütçemizi de zorlayarak üyelerimize daha iyi bir hizmet verebileceğimiz yeni yerimize taşındık. Ufak tefek eksikliklerimizi de giderdikten sonra önümüzdeki haftalarda gazeteci dostlarımızla bir toplantı yaparak yeni dönem çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Avcı, ayrıca Dernek Başkanı Necati Günay’ın hafta sonu Diyarbakır’da yapılacak olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu 46. Başkanlar Konseyi Toplantısına Ereğli’yi temsilen katılacağını bildirdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler