AnaSayfa > Güncel > PARKLARDAKİ FISKİYELER KIŞIN MI ÇALIŞACAK?

PARKLARDAKİ FISKİYELER KIŞIN MI ÇALIŞACAK?

İnsanların kavurucu yaz sıcağında nefes alıp serinledikleri parklardaki fıskiyeler, Ereğli Belediyesi yönetimince çalıştırılmıyor..

07.Haziran.2014 Cumartesi 18:31
A A

Ereğli’nin en güzel mekanlarından olan ve insanların kavurucu yaz sıcağında hem dinlenip hem de serinledikleri parklardaki su havuzları ve fıskiyelerin çalıştırılmaması halkın tepkisini çekiyor.

Ereğli Belediyesi yönetimi, özellikle 18 Haziran parkında yer alan su havuzlarını doldurmayıp şırıl şırıl akarak insanların serinlediği fıskiyeleri çalıştırmıyor.

Bu durum, halkın tepkisini çekerken; “Belediyenin yeni yönetimi Posbıyık’ın yaptığı güzellikleri çalıştırmaktan dahi acizler. Bu kavurucu sıcakta havuzlar dolu olsa, fıskiyeler aksa millet de serinlese belediyeye ne zararı var” şeklinde yorumda bulunuyorlar.

Bir çok vatandaş da; ‘Belediye fıskiyeleri kışın çalıştıracakmış’ şeklinde esprili şekilde konuya yaklaşıyorlar.

Bazıları da, ‘Sakın Ramazan ayını bahane etmesinler.. Bu oruç tutmayan, sağlık sorunları olan, özellikle de buralarda nefes alan yaşlılara saygısızlık olur’ değerlendirmesinde bulunuyorlar.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu