AnaSayfa > Güncel > SİNAN KABATEPE, SEL BÖLGESİNDEN BİLDİRİYOR..

SİNAN KABATEPE, SEL BÖLGESİNDEN BİLDİRİYOR..

Cihan Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe, sel bölgesinden yaşananları Haberci'ye anlattı..

06.Haziran.2014 Cuma 11:35
A A

Dün gece yarısından itibaren sel taşkınlarının yaşandığı Çaylıoğlu, Kızılcapınar ve Ormanlı bölgesinde yaşananları görüntülemek için olay yerinde bulunan Cihan Haber Ajansı Muhabiri Sinan Kabatepe, son durumu telefon bağlantısıyla Bilgin Avcı'ya anlattı..

Şuana kadar herhangi bir can kaybının yaşanmadığını anlatan Kabatepe, bu bölgedeki dere yataklarına yakın yerlerin sular altında kaldığını söyledi. Subaşında bir hayvan çiftliğininde sele kapıldığını anlatan Kabatepe; "Çaylıoğlunda ev ve işyerleri sular altında. Jandarma Karakolu tamamen boşaltılmış vaziyette..Bölgede evlerinde mahsur kalanlar AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından kurtarılmaya çalışılıyor. Ayrıca aldığımız bir habere göre, Öğberler bölgesinde yaşanan heyelan nedeniyle 16 köye ulaşım kesilmiş durumda. Kızılcapınar bölgesinde de dere kenarlarındaki bölgeler sular altında. Subaşında bulunan bir hayvan çiftliğinin sular altında kaldığını öğrendik. hayvanlar sele kapılmış. Şuanda o tarafa geçemiyoruz başka bir yol üzerinden Çiğdemli tarafından bölgeye ulaşmaya çalışıyoruz. Mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor, ancak şuana kadar herhangi bir can kaybı konusunda haber yok." dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler