AnaSayfa > Güncel > UYSAL, MÜDÜRLERE 'DİŞ' GÖSTERDİ..

UYSAL, MÜDÜRLERE 'DİŞ' GÖSTERDİ..

Chp Grup sözcüsü Özkan Özyağcı, Belediyede yaşanan sürekli görev değişimleri ve başkan yardımcılıklarında yapılan değişikliği sordu, Başkan Uysal, kendi üslubuyla ‘Anatomik’ cevaplar verdi, müdürlere diş gösterdi: ‘Ben adamı bir ayda değil, adımından anlarım, bana verdiği cevaptan anlarım. Görev değişikleri sürecek. Kimse koltuğuyla sıcak temasa geçmesinler’ dedi..

11.Mayıs.2014 Pazar 14:26
A A

Belediye Meclis Toplantısında CHP Grup Sözcüsü Özkan Özyağcı bir önerge vererek belediyede yaşanan görev değişikliklerini sordu.
Özyağcı’nın, Ereğli Belediyesindeki belediye başkan yardımcıları ve müdürlerin yerlerinin sürekli olarak yer değiştirdiğini, personelin performansının 1-2 ayda anlaşılamayacağını, bir 6 ay denenmesi gerektiğini ve bu yapılan değişikliklerin istikrarsızlığın bir göstergesi olduğu yönündeki eleştirisine Başkan Uysal, kendi dilende ‘Anatomik’ cevaplar verdi, Müdürlere ve Başkan Yardımcıları ‘diş’ gösterdi.
Uysal; “Ben adamı bir ayda değil, adımından tanırım. Yürüyüşünden tanırım. Bana verdiği cevaptan anlarım. Bunun için 3 ay beklememe gerek yok. O sizin dediğiniz başka şeylerde olur. Ben iki ay sabredemem. Ereğli’nin kaybedecek bir saniyesi bile yok. Bizim artık çok çalışmaya ihtiyacımız var. Mazeret niçin vereyim altı ay? Yürüyüşünden belli, işe gidişinden belli, işi yapışından belli. Niye bekleyeyim altı ayı? Buradan söylüyorum, o yaptığım değişiklikler devamda edebilir. Kimse koltuğunu da yerini de garanti görmesin. Buradan rica ediyorum koltuğuyla samimi hale gelmesinler. Koltuğuyla sıcak temasa geçmesinler, koltuğunu fazla sevmesinler, koltuğuyla münasebetini artırmasınlar” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu