AnaSayfa > Güncel > MECLİSTEN MUHTARLARA KÖTÜ HABER..

MECLİSTEN MUHTARLARA KÖTÜ HABER..

Kasım Ayı Meclisinden Muhtarlara kötü haber çıktı. CHP’nin ‘Muhtarlıkların genel giderlerinin belediye tarafından karşılanması’ önergesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve grubunun itirazıyla reddedildi.

11.Mayıs.2014 Pazar 12:30
A A

Ereğli Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısında, geçtiğimiz ay CHP tarafından verilen ve mahalle muhtarlıklarının genel giderlerinin Belediye tarafından karşılanması yönündeki önergesinin komisyon raporu oylandı.
CHP Grubu, mahallelerinde halka hizmet veren ve bir çoğu kirada bulunan muhtarlıkların su, elektrik, doğalgaz gibi genel giderlerinin Belediye tarafından karşılanmasına yönelik verdiği önerge, komisyonda AK Parti’li üyelerin oy çokluğuyla kabul edilmedi.
Komisyon raporu bugün Meclis toplantısında oylandı. CHP Grup sözcüsü Özkan Özyağcı, Türkiye’de bir çok belediyede benzer uygulamanın bulunduğunu hatırlatarak muhtarların bu giderlerinin belediye tarafından karşılanmasını bir kez daha istedi.
Komisyon raporunun okunmasının ardından oylamaya geçildi. CHP’nin vermiş olduğu bu önerge 14 CHP’li Meclis Üyesinin oyuna karşılık Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve grubunun oylarıyla reddedilmiş oldu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu