AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINA KATILDI

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Genel Merkezde yapılan toplantı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

05.Eylül.2014 Cuma 13:46
A A

 

AK Parti Genel Merkezde yapılan toplantı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya 3. Bölgeden sorumluYerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'da katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın bugünkü gündem maddesi; Belediye Başkanlarının Performans, Değerlendirme ve Proje Takip Sistemi (AKBİS), Kapanan Belde Belediye Başkanları Özlük Durumu, Planlanan Faaliyetlerin Değerlendirilmesi, Bölge Toplantıları, Belediye Başkanları Çalışmaları, dilek ve temennilerden oluşan konuları içerdi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar toplantının ardından yaptığı açıklamada:”Bugünkü Yerel Yönetimler Toplantımızın gündem maddeleri bildiğiniz gibi Türkiye’de 600’e yakın belde belediyelerimizin kapatılmasından sonra ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesine yöneliktir. Buralarda çalışan personellerimizin gerek İl Özel İdare gerekse diğer kamu kurumlarına kaydırılarak mağduriyetleri giderilmiştir. Belde Belediyelerimizde nüfustan doğan sebeplerden dolayı 600’e yakın belde belediyeleri mahalle ve köy statülerine dönüştürülmüş, buralarda hizmet veren Belediye Başkanlarımızın özlük hakları için Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak toplandık. Ayrıca Belediye Başkanlarımızın çalışmalarının takibi, proje takip sistemlerinin daha verimli bir şekilde takip edilmesi konularında fikir alışverişinde bulunduk. Belediyecilik yardımlaşmayı, paylaşmayı gerektiren bir hizmet kurumudur. AK Parti çatısı altında olan belediyelerimizin birbirleri ile bir bütün olarak kalkınması amacıyla kardeş belediyecilik anlayışına daha çok önem vermekteyiz. Belediyecilik hizmet aşkı ile çalışmayı gerektiren bir kurumdur. Bizlerde Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak belediyelerimizi bu şekilde teşvik ediyoruz.”dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler