AnaSayfa > Güncel > TEŞEKKÜRLER POSBIYIK; ALT YAPISI SAĞLAM BİR EREĞLİ BIRAKTIĞIN İÇİN..

TEŞEKKÜRLER POSBIYIK; ALT YAPISI SAĞLAM BİR EREĞLİ BIRAKTIĞIN İÇİN..

Bölgemizde yaşanan sel felaketinin ardından Zonguldak Merkezdeki ve Ereğli’nin köylerindeki manzarayı gören vatandaşlar; ‘Ereğli merkezinin alt yapısı bu afetten sağlam çıktı.. Teşekkürler Halil Posbıyık, alt yapısı sağlam bir Ereğli bıraktığın için’ yorumunda bulundular..

06.Haziran.2014 Cuma 22:12
A A

Bölgemizde yağan sağanak yağmur, Zonguldak ve Ereğli’nin köylerinde büyük hasara yolaçtı. Yaşanan afette Ereğli’nin alt yapısı sağlam çıktı, merkezde herhangi bir sıkıntı yaşanmadı..

Gün boyu gelişmeleri medyadan ve televizyonlardan takip eden vatandaşlar, Ereğli Merkezde alt yapının sağlam olması nedeniyle bir sorun yaşanmaması üzerine özellikle köylerde yaşanan afete İtfaiye ve Belediye Araçlarıyla müdahele eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın iyi bir sınav verdiği görüşündeler.

Bir çok vatandaş da, “Zonguldak Merkez ve köylerdeki manzarayı görünce, Halil Posbıyık’a sevsek de sevmesek de teşekkür etmek lazım. Sağlam bir alt yapıyla Ereğli’yi bıraktı” yorumunda bulundular.

Posbıyık, başkanlığının özellikle son döneminde, bugün yaşanan felakette başarılı olan İtfaiye birimini, teçhizat ve donanımıyla birçok belediyeye örnek olacak yapıya kavuşturmuştu..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu