AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ SEL BÖLGESİNDE..

AK PARTİ SEL BÖLGESİNDE..

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, sel baskınlarının yaşandığı Çaylıoğlu bölgesine giderek, kurtarma ve yardımlaşma çalışmalarına bizzat refakat ediyor..

06.Haziran.2014 Cuma 12:39
A A

Çaylıolu bölgesinde aşırı sağanak yağışlar sonucu derelerin taşmasıyla başlayan başlayan sel felaketi nedeniyle devletin kurumları mahsur kalanları kurtarma ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması için çalışmalarını yürütüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'da bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte felaketi haber alır almaz bölgeye hareket etti.

Hasarın fazla olduğu Çaylıoğlu bölgesini İl Genel Meclis Üyesi Rıfkı Gültekinle birlikte gezen Fatih Çakır, kurtarma ve diğer yardım organizasyonlarına da bizzat refakat ediyor.

Haberci'ye konuşan Çakır, "Tesellimiz herhangi bir can kaybı yok. Devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu. Zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını devletimiz karşılayacaktır. Kaymakamımız İbrahim beyde taşkınların yaşandığı bölgelerde incelemelerini sürdürüyor" dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu