AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDE KRİZ MASASI KURULDU

BELEDİYEDE KRİZ MASASI KURULDU

Çaylıoğlu bölgesinde yaşanan ve halen süren sel taşkınları üzerine Kdz.Ereğli Belediyesinde Hüseyin Uysal başkanlığında kriz masası kuruldu..

06.Haziran.2014 Cuma 12:13
A A

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilçenin Çaylıoğlu Beldesi ile Subaşı, Deli Hakkı ve Yazıcılar Köyleri’nde gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrasında derelerin taşması sonucu meydana gelen sel felaketi nedeniyle kriz masası oluşturdu.
Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal Başkanlığı’nda oluşturulan kriz masası, bölgeden gelen haberleri an ve an değerlendiriyor.
Belediyenin İlçe Kaymakamlığı ve Afat Ekipleri ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, başka itfaiye müdürlüğü olmak üzere, belediyenin diğer birimleri bölgeye sevk edildi.
Yaşanan bu felakette tek tesellilerinin can kaybı yaşanmaması olduğunu vurgulayan Başkan Uysal , ‘Belediye olarak kriz masası oluşturduk. Bize gelen ihbarları ve bilgileri değerlendirerek bölgedeki ekiplerimizi anında yönlendiriyoruz. Mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarına ekiplerimizde katılıyor. “ dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler