AnaSayfa > Güncel > SON DAKİKA.. FESHANECİLER BİRBİRİNE GİRDİ, 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI..

SON DAKİKA.. FESHANECİLER BİRBİRİNE GİRDİ, 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI..

Ereğli Belediyesinin organize ettiği Feshane şenliklerinde standcılar ile feshane çalışanları birbirine girdi.. Çıkan kavgaya polis müdahale etti, doktor raporları alınan 4 kişi gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü..

07.Temmuz.2014 Pazartesi 16:51
A A

Ereğli Belediyesinin düzenlediği Feshane Şenliklerinin İşletmecileri ile stand kiracıları arasında çıkan kavgada 2 kişi darp edildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Ereğli Belediyesi, Ereğli sahilindeki alanları 3 aylığına Feshane şenlikleri kapsamında kiraya verdi. Feshane şenliklerini alan işletmeciler ile standları kiralayanlar arasında saat 15:00’da kavga çıktı.

İddiaya göre, Ereğli Belediyesinin sözleşme maddelerine uymadığını iddia ederek, sahilde kiraladıkları alandan Gondol gibi bazı eğlence yerlerinin kaldırıldığını öne süren İşletme sahipleri, zarar ettikleri gerekçesiyle stand kiracılarından ek olarak güvenlik ücreti ve elektrik ücreti gibi ücretler talep etmeye başladı.

3 aylığına 6 bin TL bedelle kiraladıkları standlarda para kazanamadıklarını söyleyen stand sahipleride, işletmecilerle dün akşam bir toplantı düzenledi.

Toplantıda yaşanan tartışmalar bugün kavgaya dönüştü. Feshane çalışanlarından A.K. ve A.K. ile stand kiracılarından E.A. ve K.O. sahilde kavgaya tutuştu.

Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı ayırmakta güçlük çeken polis ekipleri kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Polis, doktor raporları alınan 4 kişiyide ifadelerini almak üzere Merkez Karakoluna götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu