AnaSayfa > Güncel > HAYRETTİN KARTAL, AFET BÖLGESİNİ GEZDİ..

HAYRETTİN KARTAL, AFET BÖLGESİNİ GEZDİ..

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte afet bölgesini gezdi..

07.Haziran.2014 Cumartesi 18:59
A A

CHP İlçe Örgütü, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte selden zarar gören yerleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, İlçe Yöneticileri Fikret AYDENİZ, Dursun Ali BOSTAN, Gökhan ÜNLÜ, İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan ÖZÇELİK, Sadettin ARSLAN, önceki İl Genel Meclis Üyesi Kenan GÜNDOĞU ile birlikte Midilli Park, Çaylıoğlu ve Armutlucuma'da vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kartal, selden zarar gören vatandaşların zararlarının devlet tarafından acilen karşılanması ve yaraların sarılması gerektiğini, bu konuda CHP olarak tüm desteğin gösterileceği belirtildi.

Afet bölgesindeki incelemelerinin ardından Haberci'ye konuşan Kartal; 'Halkımızın taleplerini Pazartesi günü kamuoyuna açıklayacağız' dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler