AnaSayfa > Güncel > UYSAL, YOLCULUĞA ÇIKIYOR: MECLİSTE HELALLİK İSTEDİ..

UYSAL, YOLCULUĞA ÇIKIYOR: MECLİSTE HELALLİK İSTEDİ..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu sabah 9'de yapılan Meclis toplantısında, yolculuğa çıkacağını belirterek, Mecliste helallik istedi.

11.Haziran.2014 Çarşamba 11:01
A A

Ereğli Belediye Meclisi Kasım Ayı toplantısının ikinci birleşimi bugün sabah 09:00'da AKM nikah salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Meclis Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantı, yurtdışı gezisi nedeniyle erken bitirildi. Görüşülemeyen 6 gündem maddesinin ise yarın (7 Kasım) yapılacak 3. birleşimde ele alınacak.
Uysal, meclis üyelerine yaptığı gündem dışı konuşmasında, davet üzerine Almanya’ya gideceğini söyleyerek, uçak yolculuklarından çekindiğini de belirtip adeta helallik istedi. Sağlığı ile ilgi bazı dedikodularında yapıldığını öne süren Uysal, şunları söyledi:

“KORKUYORUM”
“Aklınız bizde kalmasın diyorum, yolculuğa çıkıyoruz. Ben yolculuklardan çok korkuyorum. Aslında yolculuktan, uçaktan korkmuyorum ancak ne zaman yolculuğa çıksam arkamdan dedikodular başlıyor. Dedikoduların en büyüğü de ‘hasta’ dedikodusu. ‘Doktor bey tedaviye gitti, hasta’ deniyor. İnanın en ufak hastalığım yok.

“TAŞ GİBİ - BETON GİBİYİM”
Buradan bütün Ereğli halkına söylüyorum, şehir dışına çıktığım zaman Ereğli Belediyesi’ne bir şeyler katmak, bilgimi arttırmak, tecrübeyi aktarmak ve oralarda gördüğüm teknolojik güzelliklerin şehrimde olsun istiyorum. İnanın en ufak hastalığım yok. Ama yarın ne olur bilmiyorum. Herkes gibi bende ölümcülüm, bugün sağım-sağlıklıyım.
Gerçekten taş gibi, beton gibiyim hiçbir rahatsızlığımda yok. Bu tür dedikodular toplumda çabuk yayılıyor. Fakat bunlara hiçbir zaman cevap vermek istemiyorum. Dedikodunun Ereğli’den artık kalkmasını istiyorum. Dedikodu üreten bu arkadaşları, düştükleri çamurlu çukurda oksijensiz bırakıp kendi hallerine bırakmak istiyorum.”

Toplantı sonunda Uysal, Almanya’da bulunan Zonguldaklılar Derneği’nin davetine katılmak için Gelsenkirchen şehrine gitmek üzere yola çıktı. Uysal’ın, 4 gün bu şehirde kalacağı bildirildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu