AnaSayfa > Güncel > ÖZTRAK VE ŞAHİN, EREĞLİ'YE GELİYOR..

ÖZTRAK VE ŞAHİN, EREĞLİ'YE GELİYOR..

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın Ereğli programını açıkladı.

06.Ağustos.2014 Çarşamba 17:51
A A

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Zonguldak ve ilçelerinde bazı ziyaretler gerçekleştireceği bildirildi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in 7 Ağustos Perşembe günü gerçekleştireceği; Zonguldak programının netleştiğini belirterek, Şahin’in Zonguldak programını Ereğli’de tamamlayacağını söyledi.


DEVREK’TE KARŞILANACAK
Çakır, çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Zonguldak ve ilçelerine günü birlik program planlayan Şahin’in Perşembe günü (yarın) saat:10.,45’de Devrek’te partililer tarafından karşılanacağını belirterek şu görüşlere yer verdi:
“Karşılama sonrasında saat: 11.00’de Sayın Şahin Devrek Sivil Toplum Örgütleri ve Teşkilatla Çay Sohbetinde buluşacak. Buradan Çaydeğirmeni Belediyesine geçerek Teşkilat ve Halkla bir araya gelecek olan Sayın Şahin, Gökçebey Belediyesi ziyaret ettikten sonra Çaycuma’ya geçerek Nebioğlu, Bakacakkadı belediyesinde çeşitli görüşmeler yapacak.
Aynı gün Zonguldak’ta saat: 18.00’da basın toplantısı düzenleyecek olan Sayın Şahin ardından saat: 19.00’da Ereğli ilçemize gelecek. 19.30’da Ereğli belediyemizi ziyaret edecek olan Şahin, akşam yemeğinde ise Ereğli ilçemizde sivil toplum kuruluşları ve partililer ile bir araya gelerek, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacak.

KARTAL, ÖZTRAK’IN EREĞLİ PROGRAMINI AÇIKLADI..
CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın Ereğli’de seçim çalışmalarına katılacağını açıkladı.
Kartal, yaptığı açıklamada programa CHP Zonguldak Milletvekillerinin de katılacağını belirterek; “Saat 10:30 Gülüç Belediyesi ziyareti, Saat 11:00 Çayırlı pazarı ziyareti, Saat 14:00 Kdz Ereğli İlçe Başkanlığında basın açıklaması yapılacaktır” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler