AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR..

EREĞLİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR..

Ereğli ilçe Müftülüğü tarafından şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenledi.

07.Ağustos.2014 Perşembe 13:41
A A

Kdz. Ereğli Müftülüğü’nce dün akşam İmam Hatip Lisesi Öğrenci yurdu Yemekhanesi’nde 300 kişilik iftar programı düzenlendi. İftara Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıdemli Dnz Albay Yalçın Enç, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Emniyet Müdürü Timur Özgen, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kızılay Ereğli Şubesi Başkanı Yusuf Oktay, Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri, Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi davetlilere Kuran-ı kerim okundu ve çeşitli ilahiler seslendirildi. İftarın yapılıp yemeklerin yenilmesinin ardından konuşma yapan Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, yardıma muhtaç insanlar için başlattıkları kampanyayı anlattı. Albayrak konuşmasında şunları söyledi; “Yüce rabbimiz bizi nasıl bu atmosferde bir araya getirip kaynaştırdıysa, yine kendi cennetinde, kendi huzurunda, kendisiyle olmayı hepimize lütfeylesin, hepimizi cennetinde buluştursun. Diyanet işleri başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda projelerimiz var. Ereğli ilçe müftülüğü olarak bizde bu projeleri afişlerle destekliyoruz. “Kimse kimsesiz kalmasın, bu Ramazan ve her zaman“ sloganıyla başlatılan bu proje ile hep birlikte imkânı olan vatandaşların imkânı olmayan vatandaşlarla paylaştığı bir süreç olması temennisinde bulunuyorum. Bu yardımların sadece Ramazan ayında değil hayatın bütün anında yapılmalı. Bütün mü’min kardeşlerimizin kardeşliklerinin hiç bitmemesini diliyorum.”
İftar programı Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak’ın yaptırdığı yemek duasının ardından sona erdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu