AnaSayfa > Güncel > KAÇMAZ, TSO BAŞKANI TETİKER'İ ZİYARET ETTİ..

KAÇMAZ, TSO BAŞKANI TETİKER'İ ZİYARET ETTİ..

Dünyanın en yaşlı ve son Çanakkale Gazisi Ereğlili (Merhum)Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu Dünya Barış Elçisi Turgut Kaçmaz, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

11.Temmuz.2014 Cuma 14:11
A A

 

Dünyanın en yaşlı ve son Çanakkale Gazisi Ereğlili (Merhum)Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu Dünya Barış Elçisi Turgut Kaçmaz, 6 Kasım Perşembe günüKdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

Kaçmaz, Başkan Tetiker’in kendisine her konuda yardımcı olduğunu ve ona teşekkür etmek için ziyarette bulunmak istediğini belirterek, “bir de Sayın Başkanın büyük bir Atatürk sevgisi olduğunu biliyorum. O yüzden Sayın Başkana Atatürk’ün Kocatepe’de resmedilmiş bir yağlıboya tablosunu hediye etmek istedim. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Tetiker de yaptığı konuşmada Turgut Kaçmaz’ın kendileri için değerli bir büyükleri olduğunu söyledi ve “ Aynı zamanda Turgut ağabeyimiz Kdz. Ereğli’nin de iftiharı. Bana Allah nasip etti ve rahmetli babası Çanakkale Gazisi Hüseyin Kaçmaz büyüğümüzü de tanıdım. Onun elini öpmeyi Allah bize nasip etti. Kendilerinin de söylediği gibi bizim tarihimizde Çanakkale Savaşı ve Kurtuluş Savaşı gibi iki tane önemli savaşımız var. Bunlar kesinlikle unutulmaması gereken savaşlar yüz binlerce şehidin verildiği savaşlar. Tabi o anlar anlatılmaz yaşanır. Oralara gidip görmek lazım, ben gidip görme şansı da buldum. Oda olarak da bütün üyelerimize yönelik bir Çanakkale gezisi de tertip etmeyi düşünüyoruz. Turgut ağabeyde bu gezide yanımızda olursa büyük mutluluk duyarız. İnşallah Allah bize bir daha oralara gitmeyi nasip eder.” dedi.

Daha sonra Kaçmaz, Başkan Tetiker’e Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Kocatepe’de gösteren yağlıboya tablo etti.Tetiker, bunun üzerine “10 Kasım Pazartesi günü de Atamızın ölümünün 76. yıldönümünü anacağız, kendisini bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” diyerek hediye için Kaçmaz’a teşekkür etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu