AnaSayfa > Güncel > BAŞSAVCI TEMEL: BASINI ÖNEMSİYORUZ

BAŞSAVCI TEMEL: BASINI ÖNEMSİYORUZ

Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel’i de makamında ziyaret etti.

07.Eylül.2014 Pazar 15:07
A A

EGD Başkanı Necati Günay, ziyarette derneğin tarihçesi ve yaptıkları çalışmalar ile ilgili Başsavcı Temel’i bilgilendirdi. Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı ise, Ereğli Gazeteciler Derneği yeni yönetiminin bundan sonra yapmak istediği çalışmalar ile kurum-kuruluş ve STK’lar ile sağlanacak diyalog ortamı ve birlikteliğin Ereğli’ye kazandıracağı gelişmeleri değerlendirdi.
1 yılı aşkın süredir görev yaptığı Ereğli’de, basın camiasıyla herhangi bir problem yaşamadıklarını anlatan Başsavcı Temel, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Biz basını önemsiyoruz. Görevimiz gereği, uygulamamız gereken kanunlar ve çalışmalarımız yasalarla belirlenmiş durumda.. Burada bu görevimizi yaparken basın camiasıyla herhangi bir problem yaşamadık. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Başsavcı Temel, Basından Sorumlu Cumhuriyet Savcısının tayininin çıktığını belirterek; “Yeni gelecek Cumhuriyet Savcılarımız var. Yakında görevlerine başlayacaklar. Bir değerlendirme yaparak Basından Sorumlu Savcı arkadaşımızı da o zaman görevlendireceğiz” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu