AnaSayfa > Güncel > BU KADARINA DA YUH ARTIK!..

BU KADARINA DA YUH ARTIK!..

Belediyenin"Benim küçük kitaplığım" projesi kapsamında yaptığı mini kütüphanelerden birini çaldılar.

10.Eylül.2014 Çarşamba 13:19
A A

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bir süredir üzerinde çalıştığı "Benim küçük kitaplığım" projesi hayata geçti.

DURAKLAR DA PARKLARDA

Karadaniz Ereğli Belediyesi kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için yeni bir proje başlattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bir süredir üzerinde çalıştığı "Benim küçük kitaplığım" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar, İlçe merkezinde bulunan duraklar ve çocuk parkları ile piknik alanlarına konulan kitaplıklarda yerlerini almaya başladı.

OKUMANIN YAŞI YOKTUR

"Okumanın yaşı yoktur." diyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, " İlçemizde belirlenen duraklar, çocuk parkları ve piknik alanlarında oluşturduğumuz mini kitaplıklar ile okuma alışkanlığı yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Dileyen vatandaşımız söz konusu kitaplıklardan dilerse kitap alabilir, dilerse kitap koyabilir."dedi.

SÖKÜP ÇALDILAR!

Ereğli Belediyesi'nin şehrin belli bölgelerine yaptığı bu mini kütüphanelerden bir tanesi bulunduğu yerden tamamen sökülerek çalındı.

Mini kütüphaneyi çalan kişi ya da kişiler aranıyor...

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu