AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ'DE CANDAN DEPREMİ.. 7 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ, UYSAL'A, 'bELEDİYEYİ SEN YÖNETİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ' MESAJI VERDİLER..

AK PARTİ'DE CANDAN DEPREMİ.. 7 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ, UYSAL'A, 'bELEDİYEYİ SEN YÖNETİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ' MESAJI VERDİLER..

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden 7 kişi, ortak bir basın açıklaması yayınlayarak 'Uysal'a rağmen belediyeyi yöneten Candan'dan rahatsızlıklarını' dile getirdiler.. Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Uysal'a çağrı yaparak 'Bizler Kdz.Ereğli Belediyesinin Ereğli halkının seçtiği Belediye Başkanı tarafından yönetilinceye kadar bu davamıza devam edeceğiz' dediler.

09.Kasım.2014 Pazar 16:41
A A

AK Parti Kdz:Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Kalay, Mehmet Erdoğan, Sabri Dinç, Fevzi Ekşi, Hasan Pınarcık, Turgay Aydın ve Mustafa Şentürk, ortak imzalı bir basın açıklaması yaparak Uysal'a rağmen Ercan Candan'ın Belediyeyi yönetme girişiminden duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Uysal'a çağrı yaparak 'Bizler Kdz.Ereğli Belediyesinin Ereğli halkının seçtiği Belediye Başkanı tarafından yönetilinceye kadar bu davamıza devam edeceğiz' dediler.

7 AK Parti Belediye Meclis Üyesinin basın açıklaması şu şekilde;

"Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi AK Partiye mensup Kdz.Ereğli Belediye meclis üyeleri olarak bizler 03.09.2014 tarihli meclis toplantısına mazeret bildirerek katılmamıştık,bu mazeret dilekçeleri başkanımızın başkanlığındaki mecliste oy birliği ile kabul edilmiştir.
Kdz.Ereğli Belediye başkanımız sayın Opr Dr Hüseyin Uysal ın yaptığı yada birlileri tarafından zorla yaptırıldığı iddia edilen imzalı basın açıklamasında; Meclis toplantısına katılmayan meclis üyeleri hakkında yapılan çirkin iddialar karşısında bu açıklamayı yapmak zorunluluğu ve sorumluluğu doğmuştur.
Bizler AK Parti meclis üyeleri olarak şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada gerek aile terbiyemiz , gerekse parti terbiyemiz, gerekse makama olan saygımızdan dolayı aynı üslupta cevap vermeyi uygun bulmuyoruz.
Ancak şu kadarının bilinmesinde yarar vardır;Hiçbirimiz Kdz.Ereğli belediyesinden gerek kendimiz
gerekse yakınlarımız için MAKAM,MEVKİ,KİŞİSEL HESAP VE MENFEAT gözetmemiştir.
Böylesine çirkin iddiaları ortaya atanları ispata davet ediyoruz.Aksi takdirde en hafif deyimle bu iftira kampanyasını başlatanları müfteri ilan ediyoruz.Bu iftiralar kısa sure içersinde ispat edilmediği taktirde geniş kapsamlı bir basın açıklamasıyla kamuoyunu bilgilendirme hakkımızın olduğu da kamuoyu tarafından bilinmelidir.
Bizleri bu tür karalamalarla suçlamaya çalışanlar ne tür bir oyun içerisinde iseler ergeç. Kdz Ereglı halkı öğrenecektir.Bizler Kdz Ereğli Belediyesinin Ereğli halkının seçtiği belediye başkanı tarafından yönetilinceye kadar bu davamıza devam edeceğiz.
Kdz.Ereğli’nin değerli halkına hizmet etmek için çıktığımız bu kutsal görevden hiçbir baskı ve karalama kampanyası bizleri asla ve asla döndürmeyecektir.
Tüm Kdz.Ereğli haklına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu