AnaSayfa > Güncel > ERDEMİR VE SAC TÜCCARLARI ARASINDA NE OLUYOR?

ERDEMİR VE SAC TÜCCARLARI ARASINDA NE OLUYOR?

Eski Ereğli Sac Tüccarları Derneği Başkanı Aydın Demir, yerel bir gazetede yer alan ‘Erdemir'de Neler Oluyor?' başlıklı haber üzerine yazılı bir açıklama yaparak; 'Biz bu senaryoları çok gördük' dedi..

06.Kasım.2014 Perşembe 12:48
A A

Eski Ereğli Sac Tüccarları Derneği Başkanı Aydın Demir yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

"Bugün bir takım basın yayın organlarında çıkan Erdemir'de Neler Oluyor?' başlıklı haberin içeriğinde Ereğli'de sac tüccarlarının 15-20'lere kadar düştüğünü ve bu konularla alakalı bu işle iştigal eden kendi verdikleri sayı kadar bu işi yapan arkadaşlarımla beraber yaptığımız istişareler sonucunda bize de söz hakkı doğmuştur.

Bu yazının arkasında malum kimlerin olduğunu amacın ne olduğunu, yapılmak istenenin neler olduğunu çözmek için çokta zeki olmaya gerek yoktur. Erdemir'den yıllarca nemalanıp bizim bu satış politakalarının yanlış olduğunu anlattığımız dönemlerde gazetelerde boy boy poz verip padişahım çok yaşa biz memnunuz bunlar boş konuşuyor diyenlerin Erdemirde yeni oluşan yönetimin bunların maskelerini düşürmesiyle ve artık onların sac tüccarı değil menfaat tüccarı olduklarının hem kurum hem de tüm kamuoyu öğrenmesiyle bu işi bu hale getirenler şimdi de basını tehdit aracı olarak kullanıp bizim zamanında savunduğumuz olayları savunmaya başlamışlardır. Ama şu anda ne kadar farkındadırlar bilemeyiz hala biz Ereğli'de bu işi yapanları daha da felakete sürükleme çabası ve gayreti içine girmişledir. Bizi Erdemir'in içişleri ve yönetimi ilgilendirmiyor. Biz ulaşmamız gereken yerlere zaten ulaşabiliyoruz ulaşımda sıkıntımız yok üç kuruşluk malzeme alacağız diye yönetim kurulu başkanına ulaşma çabamızda zaten yok. Ne yazık ki tamamen kendi menfaatleri için sahipsiz bırakılan bizleri bu hale siz ve sizin gibi zihniyetler getirmiştir Erdemirin bu son satış politikaları tabikide eleştirilere açıktır bu mevzular tehditle kavgayla değil sulh ve istişare yoluyla çözülebilir zamanında bizi temsilen gönderdiğimiz kimseler kendilerinden başka mevzulara pek de değinmediği ortadadır ama hala daha bu işi evine ekmek getirmek için yapan arkadaşlarım artık sizin gibi menfaat simsarlarına selamı bırak yüzlerinizi bile görmek istememektedir.


"BİZ BU SENARYOLARI ÇOK GÖRDÜK"

Kendilerini kraldan çok kralcı görenler artık bu işi yapan arkadaşların yakasından düşün , emin olun biz Erdemirle bu konuları bireysel olarak sulh yoluyla çözeceğimize ve biz Erdemir ereğliden sökülüp götürülmediği sürece haklı olduğumuz davada sulh yoluyla tüm problemlerimizi çözeceğimize inanıyoruz. Yeter ki bizim adımıza sözde temsilcimiz olarak yapmaya kalkmayın. Ereğli'de biz bu senaryoları çok gördük".

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu