AnaSayfa > Güncel > SU İNDİRİMİNDE FLAŞ GELİŞME..

SU İNDİRİMİNDE FLAŞ GELİŞME..

Ereğli Belediye Meclisi CHP’nin önerisi ve 6 AK Parti Belediye Meclis Üyesinin desteğiyle su fiyatlarında yüzde 30 indirime gitmişti ama Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bakın ne yaptı..

12.Ekim.2014 Pazar 17:25
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, su fiyatlarında yüzde 30 indirim sağlayan Meclis kararının yürütmesinin durdurulması için idare mahkemesine dava açtı..
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP grubunun önerisi ve 6 AK Parti Meclis Üyesinin desteğiyle su fiyatlarında yüzde 30 indirim yapılmasına Mecliste itiraz etmiş ve yaptığı itirazda son meclis toplantısında kabul görmemişti.
’35 kuruşa Erdemir’den alıp, Ereğli halkına 3 liraya satıyor’ diyerek 30 Mart seçimlerinden önce siyasi malzeme yapılan ve AK Parti’nin ‘Su pahalı’ diyerek yaptığı seçim propagandasına rağmen Meclis oturumunda mevcut su fiyatlarını savunan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘kamu zararı’ oluşturduğu gerekçesiyle idare mahkemesine başvurarak Meclis kararının yürütmeyi durdurulması talebinde bulundu.
Uysal’ın başvurusuyla, mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa, su fiyatlarında yüzde 30 indirim yapılmayacak ve Ereğli halkına ‘pahalı’ satılmaya devam edilecek..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu