AnaSayfa > Güncel > RESİMLER ASILDI, UYSAL YENİ MAKAMINA TAŞINDI..

RESİMLER ASILDI, UYSAL YENİ MAKAMINA TAŞINDI..

'Bende ahde vefa var, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın resimleri asılmadan makama taşınmıyorum' diyen Belediye Başkanı Uysal, eski binada 7 ay Erdoğan ve Davutoğlu'nun resimlerini astırmadan oturduktan sonra yeni makamına resimlerin asılmasıyla taşındı..

12.Ekim.2014 Pazar 16:48
A A

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı AK Parti Ereğli İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, 'Buradan ilk kez açıklıyorum. Yeni taşındığımız binadaki makama neden taşınmadım. Vefa Lisesi mezunuyum, bende ahde vefa var, o makama Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın resimleri asılmadan taşınmıyorum' diyerek Bakan Eroğlu'nu ve salondakileri güldürmeyi başaran Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni makamına taşındı.

Bu açıklamasıyla, 'Başkan madem öyle niye eski makamda 7 ay o resimleri astırmadan oturdun' şeklinde AK Parti camiasında espri konusu olan Başkan Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da resimlerinin asıldığı ve tadilat çalışmaları biten yeni makamında ilk ziyaretçilerini ağırladı.

‘BİTMEYEN ROMAN” FİLM EKİBİ, BAŞKAN UYSAL’I ZİYARET ETTİ
Karadeniz Ereğli’de çekimlerine başlanan “Bitmeyen Roman” adlı sinema filminin yönetmeni Coşkun Yeltekin ve oyuncular, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Çekimlerine bugün başlanan filmin, Kdz.Ereğli’de çekilmesi kararını almanın ne kadar doğru bir tercih olduğunu ilçede bulunduğu süre içinde net bir şekilde gözlemlediğini söyleyen Yönetmen Coşkun Yeltekin, “Ben özellikle Belediye Başkanımıza bizlere olan ilgi ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çekeceğimiz sinema filimi ilçenin tanıtımına da ciddi katkılar sağlayacak. Şimdiden Ereğli’de yapacağımız gala için ben ve oyuncu arkadaşlarım inanılmaz bir heyecan duyuyor. “dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise, kısmen senaryosu ile ilgili bilgi sahibi olduğu sinema filmini heyecan ve merakla beklediğini söyledi.
Filmin Ereğli’de çekiliyor olması ve ilçenin önemli değerlerinden biri olan Osmanlı Çileğinin öne çıkacak olmasının kendisi için memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Uysal, tüm ekibe başarılar dileyerek belediye olarak filme her türlü desteği vereceklerini söyledi.
İlçede yaklaşık 20 gün sürmesi beklenen çekimlerde rol alacak oyuncuların, Gökhan Mumcu, Selin Irmak, Yalçın Dümer, Onur Azad Yılmaz, Vedi İzci, Ateş Fatih Uçan, Bahar Pala, Belma Mamati, Begüm Doğan, Mert Abidin Yerli, Selahattin Taşdöğen ve Ozan Uzun olduğu açıklandı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu