AnaSayfa > Güncel > UYSAL, MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE, YEMEKTE BULUŞTU..

UYSAL, MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE, YEMEKTE BULUŞTU..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Mezarlıklar Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

09.Ocak.2015 Cuma 15:36
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, öğle yemeğinde Mezarlıklar Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı'nın, personele ikram ettiği öğle yemeğine Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun'da katıldı.

Başkan Uysal, Mezarlıklar Müdürlüğü personeliyle yemeğin ardından bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı, insanların en zor anlarında, en acı duydukları bir dönemde Müdürlük personelinin bu acılara ortak olduğunu belirterek, "Bir cenazemiz olduğu haberini aldığımız andan itibaren defin işlemi gerçekleşinceye kadar tüm aşamada personelimiz vatandaşımızın yanında oluyor. Nakil işleminden, evde kur'an okunması, kefen hizmetinden mezar yeri açılması ve ilçemizdeki 57 mezarlığın bakımı gibi önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bürodaki ve sahadaki çalışanımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak Müdürleri olarak benim asli görevim. Bugün vaktinizi Mezarlıklar Müdürlüğü personeline ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye hizmetlerinde 'halk memnuniyetini' ilk sıraya koyduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise, Mezarlıklar Müdürlüğü personeline bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu